KADIN KÖŞE YAZARLARI CANLI YAYINDA BİRBİRİNE GİRDİ VİDEO

Beyaz TV'de yayınlanan 4 Kadın 1 Erkek’te tansiyon yine had safhadaydı.

Google Haberlere Abone ol
KADIN KÖŞE YAZARLARI CANLI YAYINDA BİRBİRİNE GİRDİ VİDEO

Her hafta başka bir konuğu modere ettiği tartışma programının bu haftaki konuğu gazeteci yazar Turgay Güler’di. Nuriye Atabey, Hilal Kaplan,Sevilay Yükselir ve Serpil Yılmaz her hafta olduğu gibi bu hafta da ülke gündemini değerlendirmeye başladı. Ancak konu 1 Mayıs işçi bayramı kutlamalarına gelince tansiyon yükseldi.

Nuriye Atabey, Sevilay Yükselir’e hitaben “Sevilay hanım hükümetin sözcüsü gibi” deyince tartışmanın da fitilini ateşlenmiş oldu. Atabey 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları hakkında ki düşüncelerini şu cümlelerle açıkladı; “Biz kendi değerlerimizi çiğnetmek uğruna, yok etmek uğruna bu bayramı kutladık. Türkiye 77’den bugüne gelene kadar o kadar çok mücadele verdi ki” dedi ve terör yanlısı göstericilerin Taksim meydanında Atatürk heykeline PKK bayrağı ve bölücübaşı resimlerini astığı konusunun işlediği gazete küpürünü göstererek “ AK Parti’nin dışında bir parti olsaydı şu görüntüler ortaya çıkmazdı. Bu bir rezillik. Bunu poster yaptıracağım sana hediye edeceğim” dedi. Sevilay Yükselir ise Ataney’e sert tepki göstererek “ Ak Parti’den önce bu ülkede parti yok muydu? Bu ülkede hükümet yok muydu? Bu DİSK Ak Parti gelince mi mücadele etmeye başladı? Seninle tartışılmaz bile, polis gitsin dövsün diyorsun. Senin gibi düşünceler olduğu müddetçe her şey olur. Çıldırmamak elde değil” diyerek tepki gösterdi.

Yükselir, kutlamaların siyasi arena olmaması gerektiğini ifade ederek “Bir iki tane de provokatör vardır ve olacaktır. Bir iki tane provokatör var diye bütün 1 Mayıs’ı lekeleyelim mi? Saçmalıyorsun.” dedi.

Atabey ise “Doğru konuş. Saçmalıyorsun diye konuşma, Yayındasın ayıp” dedi. Yükselir’de Atabey’e “ Tahrik ediyorsun,gazlıyorsun, ortalığı bulandırıyorsun, provoke ediyorsun. Bir kere yiğidi öldür hakkını yeme diyemiyorlar” diyerek tepkisini dile getirdi

İŞTE O ANLAR:



OynatKADIN KÖŞE YAZARLARI CANLI YAYINDA BİRBİRİNE GİRDİ VİDEO - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin