Kadın dizisinin yeni sezonu başladı! Salı reytingleri sil baştan

MedyaTava editörü Ömer Üst, 2 Ekim Salı günü reytinglerini masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Kadın dizisinin yeni sezonu başladı! Salı reytingleri sil baştan

FOX'un geçen sezona damga vuran dizisi Kadın, yeni sezon ilk bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu.



Başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştıkları Kadın dizisi reytinglere kaldığı yerden devam ediyor. FOX'un sevilen dizisi 2'nci sezon ilk bölümüyle Total'de 8,81 ve ABC1'de 9,8 izlenme oranıyla zirvede yer alırken, AB'de ise 8,06 izlenme oranıyla 2'nci oldu.



Sezon finalini 5 Haziran'da yapan Kadın dizisi, tüm kategorilerde zirvede veda etmişti. Dizi, AB kategosindeki yerini Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a kaptırırken, izlenme oranlanlarında az da olsa bir düşüş yaşadı.



Salı reytingleri sil baştan



Yeni sezona rakiplerinden daha geç başlayan Kadın'ın yeni bölümünün yayınlanmasıyla reyting kartları yeniden dağıtıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bir miktar reyting kaybedetse de AB kategorisindeki yerini kaptırdı.



atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Total'de 8,08 ve ABC1'de 8,91 izlenme oranlarıyla 2'nci olurken, AB'de ise 8,41 izlenme oranıyla ilk sırada yer aldı.



Ufak Tefek Cinayetler kan kaybetmeye devam ediyor



Star TV'de yayınlanan ve yeni sezona Osman Sonant ve Ushan Çakır gibi isimleri transfer ederek başlayan Ufak Tefek Cinayetler, reytinglerde umduğunu bulamıyor. İzleyenlerin en büyük eleştirisi ise hikayenin bir türlü hızlanmadığı yönünde.



Ufak Tefek Cinayetler dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle Total'de 3,85 ile 9, AB'de 6,33 ile 4 ve ABC1'de de 5,71 izlenme oranlarıyla 6'ncı oldu.



Ömer ÜST

omerust@outlook.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin