KABATAŞLILAR: NTV EN İYİ TELEVİZYON KANALI

Kabataşlılar Derneği tarafından 2003 yılından beri yapılmakta olan ve bu yıl 7.si gerçekleştirilen “Yılın En İyileri” anketinde NTV “Yılın En İyi Televizyon Kanalı”, “%100 Futbol” “2009’un En İyi Spor Programı” ve geçen yıl NTV’de yayınlanan “Eko Diyalog” programı “2009’un En İyi Ekonomi” programı seçildi.

Google Haberlere Abone ol
KABATAŞLILAR: NTV EN İYİ TELEVİZYON KANALI

Kabataş Erkek Lisesi mezunlarının ve Kabataşlı öğrenciler ile öğretmenlerinin katılımıyla yapılan “2009’un En İyileri” ankettinde kazananlara ödülleri Feriye Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle dağıtıldı. Ödül törenine siyaset, sanat ve medya dünyasının ünlü isimler katıldı...Yılın dizisinden, en iyi tiyatro oyununa, sinemadan televizyona kadar bir çok dalda ödül dağıtıldı...


Özgüner: NTV’nin 20 Yılı Garanti
Yılın En İyi Televizyon Kanalı ödülünü NTV adına Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özgüner aldı. Özgüner, “Lise öğrencilerinden böyle bir ödülü almak bizim 20 yılımızın garanti altında olduğunu gösteriyor” diyerek teşekkür etti. Özgüner, NTV’nin son 13 yılı damgasını vurmuş bir haber kanalı oluduğunu vurguladı ve “Belli bir yaş grubu değil, alttan gelen bir dalga da NTV’ye karşı hem güven duyuyor, hem onun tarafsızlığına, mesafesine inanıyor ve Türkiye’nin haber kanalı olmasına saygı gösteriyor. Gençlerden aldığımız ödüller de bunun bir göstergesi...” dedi. 


“%100 Futbol”a verilen “Yılın En İyi Spor Programı” ödülünü ise programı Rıdvan Dilmen ile birlikte sunan Güntekin Onay aldı. Güntekin Onay kısa konuşmasında “Futbolun içindeki unsurlara saygı gösteriyoruz. Akıl, bilgi, vizyon koymaya çalışıyoruz ve bunun karşılığını da aldığımızı düşünüyorum.” dedi ve Kabataşlılara teşekkür etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin