Kaan Tangöze Seçkin Piriler'e ateş püskürdü

Eski eşler, birbirlerine karşılıklı davalar açtılar.

Google Haberlere Abone ol
Kaan Tangöze Seçkin Piriler'e ateş püskürdü

İki çocuğuyla ilgili şahsi ilişki günlerinin değiştirilmesi için dava açan Duman grubu solisti Kaan Tangöze'ye, eski eşi Seçkin Piriler'dede nafakanın artırılması için dava açtı.



Avukatı Zafer Ender Gür aracılığıyla Aile Mahkemesi'ne yaptığı başvuruda, çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamanın zorlaştığını iddia eden Seçkin Piriler, yoksulluk nafakasının 3 bin liradan 7 bin liraya, iki çocuğu için verilen 2 bin liralık iştirak nafakasının da 4 bin liraya yükseltilmesini istedi.



'Beni taciz etmek için bu davayı açtı'



Bu talebine avukatı Benyamin Poluman aracılığıyla yanıt veren veren Kaan Tangöze ise, "Tanınmış bir manken olan davacı yoksul olmadığı gibi, yoksulluk nafakasına da ihtiyacı yoktur. 3 bin liralık yoksulluk nafakası kaldırılsın. Tanınan bir müzisyen sanatçı olmam, sömürülmemi gerektirmediği gibi, hakkın kötüye kullanılmasıdır. Yeniden evlendim, bir çocuğum daha olacak. İşte bu nedenle beni taciz için bu davayı açtı" dedi.



Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural evlendi



Eski eşi Seçkin Piriler'den olaylı bir şekilde boşanan Tangöze, 5 aylık hamile sevgilisi Kıvılcım Ural ile dün akşam evlendi.



'Hıçkıra hıçkıra ağladı' iddiası



Öte yandan Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, Seçkin Piriler düğün haberini aldığında Nişantaşı'ndaydı. Eski manken sokaklarda hıçkıra hıçkıra ağladı.



Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural evlendi!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin