Ivana'ya 'Sert' şoku!

İşadamı Yurdal Sert, 'Benim iş hayatımı zedeliyor' diyerek soyadını kullanmaması için eski eşi Ivana Sert'e dava açtı.

Google Haberlere Abone ol
Ivana'ya 'Sert' şoku!

Ivana Sert’in sık sık aşk hayatıyla gündeme gelmesi hala soyadını kullandığı eski eşi Yurdal Sert’i kızdırdı. Ünlü işadamı, ‘Benim iş hayatımı zedeliyor’ diyerek soyadını kullanmaması için İvana’ya dava açtı.



Takvim Gazetesi'nden Halil Çilingir'in özel haberine göre sosyetik işadamı Yurdal Sert'le 10 yıllık evliliği 2013'te olaylı bir şekilde biten ünlü ikoncan, boşansa da eşinin soyadını kullanmaya devam etti. Boşanmanın ardından Yurdal Sert, eski eşinin soyadını kullanmasını istemeyince Sırp asıllı Moda yorumcusu da 2014'te İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Hem eşinin soyadıyla tanınıp bir marka olduğu hem de evlenmeden önceki soyadı 'Smiljkovic'in telaffuzunun zorluğu nedeniyle başvurusu uygun görülen ünlü ikoncanın sevinci kısa sürdü.



'Gururum incindi'



Eski eşinin ilişkilerinin erkeklik gururunu incittiğini gerekçe gösteren Sert, Yargıtay'a gidip kararın iptalini istedi. Bunun üzerine işadamıyla konuşup durumu tatlıya bağlayan ünlü ikoncanın rallici Can Çelebi'yle yaşadığı aşk da onu soyadından edeceğe benziyor…



Geçtiğimiz hafta Ivana Sert'le 2 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Can Çelebi eğlenmek için gittikleri İstanbul'daki bir gece kulübünde kıskançlık yüzünden birbirine girince Yurdal Sert, yeniden devreye girdi. Hâlâ kendi soyadını taşıyan eski eşinin sevgilisiyle yaşadığı olaydan rahatsız olan işadamı, iddiaya göre düğmeye bastı ve ikoncana yeniden dava açtı.



Yakın çevresine "Ivana'nın sevgilileriyle yaşadığı kriz benim iş dünyasındaki itibarımı da zedeliyor. Sonuçta halen Sert soyadını kullanıyor ve artık buna bir son vermenin zamanı geldi" dediği öğrenildi.



İvana Sert'in 10 yaşındaki oğulları Ateş'i sık sık Can Çelebi'yle bir araya getirmesinden de hoşnut olmayan ünlü işadamının bu son hamlesiyle ikoncanın nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.


Etiketler Ivana Sert dava soyadı
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin