İŞTE DEFNE JOY FOSTER'IN SON RÖPORTAJI

Defne Joy Foster hayatını kaybetmeden önce, geçen ay Mag dergisine eşi İlker Yasin Solmaz’la aşkını anlattı...

Google Haberlere Abone ol
İŞTE DEFNE JOY FOSTER'IN SON RÖPORTAJI

Röportaj: Petek Eskioğlu


Sizin için aşk/sevgi ne demektir? 


Aşk, sevmenin ötesinde çok özel ve bir o kadar da karmaşık olan duyguların birleşimidir. Sevgi ve aşk tamamen farklı duygulardır. Her şeyi, herkesi her an sevebilirsin ama âşık olamazsın. 

Eşinizle ne zaman ve nasıl tanıştınız? 



Eşimle, benim bir setimde tanıştık. Setin görüntü yönetmeniydi kendisi. Kendisiyle hiç konuşmamız olmamasına rağmen kalbim küt küt atmaya başladı. “Allah Allah niye atıyor?” dedim, hayırdır inşallah. Meğerse âşık olmuşum. 

Evlilik teklifiniz nasıldı? 



Evlilik teklifi harikaydı, tanıştığımız yerde evlenme teklifine denk geldim, rastlantı oldu… Sessiz sedasız bir teklifti zaten… Sessiz sedasız da evlendik. Etrafta ses yoktu ama kalbimde sayısız havai fişek atıldı. 

Yaptığınız ve size yapılan en büyük sürpriz neydi? 



Eşim ağır, ciddi bir adamdır; ama sayısız sürprize maruz kaldım. Beklemediğim reaksiyonlar veriyor. Şaşırıyorum, mutlu ediyor beni. 

Beraber bir şarkınız ya da özel mekânınız (restoran/kafe/müze/şehir) var mı? 



Assos Behramkale bizim aşk yuvamızın kalesi gibi! Tabii ki her evli çift gibi bizim de özel mekanımız var hatta reklam yapayım biraz; butik otel açtık. Orası bizim favori mekânımız. 

Bu yıl 14 Şubat’ta ne yapmayı planlıyorsunuz? 



14 Şubat’ı iki sevgilimle (eşim ve oğlum) evde kutlamayı planlıyorum; ama eşim mutlaka sürpriz bir plan yapıp beni şaşırtacaktır. 


 


www.hurriyet.com.tr


 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin