'İşte çifte standart, işte ayrımcılık!'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'İşte çifte standart, işte ayrımcılık!'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



İşte çifte standart!



Deniz Çakır’ın özel hayatı öne sürülerek “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin kadrosundan çıkarılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Deniz’in rol arkadaşı Oktay Kaynarca’yı sosyal medyada takipten çıkarması üzerine de yorumları alalım...



Onur Baştürk: İşte çifte standart, işte ayrımcılık! Talat Bulut diziye geri döner, ama Deniz Çakır özel hayatı gerekçe gösterilerek diziden çıkartılır.



Yahu Deniz Çakır set ortamında birini mi taciz etmiş, sette sarhoş mu gezmiş? Hayır. O zaman set dışında yaptıklarından bize ne kime ne? Böyle bir şey olabilir mi? Çok yazık çok ayıp.



Cengiz Semercioğlu: Diziden ayrıldığı için Oktay’ı takipten çıkarmadı, sevgilisi Güvenç Dağüstün’e ayıp olduğunu düşündüğü çıkardı takipten.



Çünkü Oktay’la Deniz eski sevgili... Son veda fotoğrafında da Oktay, Deniz’le sevgililik günlerinden kalma sarmaş dolaş bir fotoğrafını paylaştı.



Yarım saat sonra da Güvenç paylaştı. Bunların hepsi diziden ayrıldıktan sonra oluyor. Sonra da takipten çıkardı. EDHO defterini her yönüyle kapattı Deniz Çakır.



Ömür Gedik: Deniz Çakır diziden ayrılırken Oktay Kaynarca, Instagram hesabından onunla ilgili güzel şeyler yazmıştı. Deniz, Oktay’ı takipten çıkardıysa ya aralarında bizim bilmediğimiz bir şeyler olmuştur ya da artık diziyle ilgili hiçbir şeyi gözü görsün istemiyordur.



Oktay geçen gün Deniz’in diziden çıkarılma nedeninin özel hayatı olmadığını açıkladı. Bu durumda Deniz’in diziden çıkarılma nedeni bir soru işareti olarak karşımızda duruyor.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin