İstanbul'da festival rüzgarı

Onlarca grup ve sanatçı İstanbul'da sahne alacak.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da festival rüzgarı

Velvet Villains Vestival



Velvet Villains Vestival kapsamında, "50 Cent", "Ne-Yo", "Inna", "Akon", 30-31 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Park'ta konser verecek.



Bu yıl 6-8 Eylül'de Hezarfen Havaalanı'nda gerçekleşecek Rock'n Coke 2013 festivalinde, dünyaca ünlü gruplar sahne alacak



KüçükÇiftlik Park, 30-31 Ağustos'ta Ty Group tarafından organize edilen "Velvet Villains Vestival" kapsamında, R&B ve Hip Hop & House müziğin önemli isimlerini ağırlayacak.



Amerika'da 45 milyon albüm satarak en çok satanlar listesinde yer alan, rap müziğin dünyaca ünlü starı "50 Cent" festivalin ilk günü hayranlarıyla buluşacak. Aynı gün, "Ne-yo" ve "İnna" da konser verecek.



Etkinliğin ikinci günü de "Akon, "Far East Movement" ve "LMFAO" sahne alacak.



Rock'n Coke



Bu yıl 6-8 Eylül'de Hezarfen Havaalanı'nda gerçekleşecek Rock'n Coke 2013 festivalinde dünyaca ünlü gruplar sahne alacak.



İlki 2003'te düzenlenen Rock'n Coke, dünyaca ünlü grupları gençlerle buluşturuyor.



Bu yıl 10'uncusu düzenlenecek Türkiye'nin en büyük açık hava müzik festivali olma özelliğini taşıyan bu etkinlikte, 60 sanatçı 5 ayrı sahnede hayranlarıyla buluşacak.



Burn Electronica Festival İstanbul



Türkiye'nin ilk ve tek elektronik müzik festivali Burn Electronica Festival İstanbul, 10. yılında müzikseverlerle Suma Beach'te buluşacak.



Ağaçlar içindeki "Green Stage" ve deniz kenarındaki "Blue Stage" olmak üzere 2 sahnede 1 Eylül'de 12.00'de başlayacak festival, 02.00'ye kadar devam edecek.



Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi



Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi, 4 gün boyunca şarkıcı Tarkan'ın konserlerine ev sahipliği yapacak. Tarkan, 31 Ağustos ile 1, 2 ve 4 Eylül'de hayranlarının karşısında olacak.



Turkcell Yıldızlı Geceler konserlerinde 5 Eylül'de Harbiye Açıkhava Sahnesi'nin konuğu Ajda Pekkan olacak.



CNN Türk


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin