İstanbul Bienali Newsweek'in ilk 5'inde

15. İstanbul Bienali, dünyanın önde gelen dergilerinde Newsweek tarafından ‘2017’de uğruna seyahate çıkmaya değecek beş sergiden biri’ olarak gösterildi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Bienali Newsweek'in ilk 5'inde

2 Ocak tarihli, Francesca Gavin imzalı haberde 15. İstanbul Bienali için “Türkiye’nin politik karmaşası İskandinav sanatçılar Elmgreen ve Dragset’i Eylül ayında İstanbul Bienali’ni gerçekleştirmekten alıkoymayacak. İşbirliği fikrine dayanan projeleri, sunum ve arşive duydukları merakı yansıtacak gibi görünüyor,” denildi.



İstanbul Bienali Newsweek'in ilk 5'inde



Derginin 2017 yılında mutlaka görülmesi gereken sanat sergileri listesinde 15. İstanbul Bienali’nin yanı sıra Tokyo’daki Mori Art Museum’daki N.S. Harsha retrospektifi, bu yıl Kassel’le birlikte Atina’da da gerçekleştirilecek Documenta 14, Nisan ayında Venedik’te Punta della Dogana and Palazzo Grassi’de yer alacak Damien Hirst ile Paris’te Palais de Tokyo’da Ekim ayında başlayacak Camille Henrot sergileri bulunuyor.



Newsweek’in haberine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:



http://europe.newsweek.com/five-exhibitions- worth-traveling- 535782?piano_d=1



15. İstanbul Bienali, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding sponsorluğunda 16 Eylül-12 Kasım 2017 tarihleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.



 


Etiketler iksv bienal newsweek
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin