İsmail Küçükkaya'dan Erdoğan'a Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından eleştirilen gazeteci İsmail Küçükkaya eleştirilere cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Küçükkaya'dan Erdoğan'a Yanıt

FOX TV'de sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya, perşembe günü Çalar Saat adlı programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi Rize'de halkın nabzını tutmuştu. Vatandaşlar canlı yayında sıkıntılarını anlatırken, bazı vatandaşlar, "İktidar hiç mi iyi bir şey yapmıyor" diyerek Küçükkaya'ya tepki göstermişti.



 



ERDOĞAN O PROGRAMA SERT ÇIKTI



Dün katıldığı 'Rizeliler Buluşuyor' programında bu konuya değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, FOX TV ve İsmail Küçükkaya'ya katı sözlerle yüklendi. "Maalesef bunların karakteri bu" diyen Erdoğan, "Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalı spikeri Rize'ye gitmiş. Orada bir program yapıyor. Oradaki hemşehrilerime güya benim aleyhimde bazı şeyler söyletecek. Hemşehrilerimden söz alamayınca araya girip kafasındakileri kendi diyor fakat benim hemşehrilerim meydanı abes bırakır mı? Çıkıyor tüm doğruları mikrofonda ifade ediyor. O televizyon spikeri hemşehrilerimin sözlerini dinlemek yerine evvel fasıla veriyor sonra yayını tümden kesiyor. İşte bunların maalesef yapısı bu, karakteri bu" şeklinde konuştu.



İSMAİL KÜÇÜKKAYA'DAN YANIT



Bu sabah programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik eleştirilerine cevap veren Küçükkaya, şu ifadelere yer verdi: "Orda bir demokrasi platformu kuruldu. Rize'nin cesur adamları konuştu. Programın sonlarına doğru bir tatsızlık yaşandı. Programımız her vakit olduğu gibi 6.45'te başladı. Yayına tam zamanında girip tam zamanında çıktık. Bakın her şey kayıt altında." dedi.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin