İşletmesi sular altında kaldı! Hayko Cepkin felaketi anlattı

Ege’deki sel felaketi, ünlü şarkıcıyı da vurdu.

Google Haberlere Abone ol
İşletmesi sular altında kaldı! Hayko Cepkin felaketi anlattı

Dün Ege’yi etkisi altına alan sel felaketi ünlü şarkıcı Hayko Cepkin'i de vurdu. Selçuk - Şirince yolu üzerindeki dere yatağının taşması ile bölgede bulunan birçok ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Dere yakınında bulunan çok sayıda ev, tarla ve iş yerleri zarar gördü.



İşletmesi sular altında kaldı! Hayko Cepkin felaketi anlattı



Şarkıcı Hayko Cepkin'in de kamp alanın bulunduğu işletme büyük zarar gördü. Yaklaşık 150 bin TL maddi hasarın oluştuğu işletmenin istinat duvarları yıkıldı. Yağmur suları, işletme içerisindeki çadır ve malzemelere de zarar verdi.



İşletmesi sular altında kaldı! Hayko Cepkin felaketi anlattı - Resim : 2



Çiftlik hayvanlarını son anda kurtardılar



Hayko Çepkin'in işlettiği kamp alanında bulunan çiftlik hayvanları son anda kurtarıldı. Yaşanan felaketle ilgili açıklama yapan Çepkin şunları söyledi: Selçuk'ta yaşanan sel felaketinde, herkeste olduğu gibi bizde de, yani Varil Camping'de de ciddi hasar meydana gelmiştir.



İşletmesi sular altında kaldı! Hayko Cepkin felaketi anlattı - Resim : 3



Tüm bebeklerimizi Özcan ve Yücel beyin büyük özverisi kurtarmıştır. Doğa verir doğa alır, herkes sağlam gerisi boş benim için... Herkesi tahliye ettik herkes huzurlu. İyi ki işletme kapalı ve konaklayan kimse yoktu. İşletmeyi bu yıl ısrarla açmamak malum olmuş demek ki...



İşletmesi sular altında kaldı! Hayko Cepkin felaketi anlattı - Resim : 4İşletmesi sular altında kaldı! Hayko Cepkin felaketi anlattı - Resim : 5İşletmesi sular altında kaldı! Hayko Cepkin felaketi anlattı - Resim : 6


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin