'İşçi gibi, kendimin kölesi gibi çalışıyorum'

Ajda Pekkan, vereceği konserler öncesinde provaları için Karnaval’ın yeni stüdyosunu tercih etti.

Google Haberlere Abone ol
'İşçi gibi, kendimin kölesi gibi çalışıyorum'

Ajda Pekkan, vereceği konserler öncesinde provaları için Karnaval’ın yüksek teknolojili yeni stüdyosunu tercih etti. Türkiye’de ilk defa bir radyo grubunun stüdyosu konser provası için kullanıldı. Karnaval stüdyosu konser provaları için ilk kez Ajda Pekkan'a tahsis edildi.



Süperstar, provalar arasında sürpriz yaparak Karnaval radyolarından Süper FM’in stüdyosundaki canlı yayına katıldı. Duygu Atakan ile canlı yayında sohbet eden Ajda Pekkan, yeni albümüyle ilgili ufak tüyolar verdi.



'İşçi gibi, kendimin kölesi gibi çalışıyorum'



'Reyting kaygım yok'



Duygu Atakan’ın; “Yeni albümünüzün müjdesini verdiniz. Ne zaman müzikseverlerle buluşacak?” sorusu üzerine Ajda Pekkan: “Aceleye getirmek istemiyorum. Reyting ve satış kaygım yok. Her şey içime sindiğinde çıkartacağım. Yeni albümde 10 şarkı var. Yeni nesil besteciler, tanıdığınız sanatçılar var. Şarkıların birçoğunu Ozan Çolakoğlu aranje etti. Serdar Ortaç, Sinan Akçıl, Bülent Özdemir, Murat Yeter, Günay Çoban, Gülden Mutlu, Reşit Gözdamla, Okay Barış şarkıları var; ama en başta büyük sürpriz Şehrazat şarkısı var” dedi.



'İşçi gibi çalışıyorum'



Duygu Atakan’ın; “Enerjiniz hep tavan hiç yoruluyor musunuz?” sorusu üzerine Süperstar: “Kendimi koşu bandında gibi hissediyorum. Ben normal olmadığıma kanaat getirdim. İşçi gibi, kendimin kölesi gibi çalışıyorum. Bazen de kendi içimde ıssız bir adaya kapanıyorum, kendimi medite ediyorum. Düz bir insan olsam belki bütün bu farklılıkları yaratamayabilirdim” dedi.



'İşçi gibi, kendimin kölesi gibi çalışıyorum' - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin