İrem Derici doğum gününü Jet Sosyete ekibi ile kutladı!

Ünlü şarkıcı, Star'ın sevilen dizisi Jet Sosyete'ye konul oldu.

Google Haberlere Abone ol
İrem Derici doğum gününü Jet Sosyete ekibi ile kutladı!

Star’da her Pazar ekrana gelen, Jet Sosyete dizisinin önceki gün gerçekleşen çekimlerine ünlü şarkıcı İrem Derici konuk oldu.



Senaryo gereği dizide yer alan Chia adlı mekanda sahneye çıkan Derici, hem performansı hem de enerjisi ile kendisine hayran bıraktı. Yüksek enerjisi ve provalar sırasında söylediği şarkılar ile tüm sete eğlenceli zamanlar yaşatan İrem Derici sevilen parçaları “Zorun ne sevgilim” ve “Nabza göre şerbet” ile mini bir konser verdi.



Doğumgünü Jet Sosyete çekimlerine denk gelen başarılı sanatçı çekim sonrası tüm ekibe duygusal bir de konuşma yaptı “Bugün benim için tarihi bir gündür, bugün benim doğum günüm ve bir önceki yaşım çok zordu, ölümlerden döndüm. Ama bu yaşımda inşallah hayatın kafasına kafasına vurucam. Bu yaşımın en büyük doğum günü hediyesi bugün bu ekip ile çalışmak oldu, uğurum olsun”dedi.



BKM yapımcılığında, yönetmen Hakan Algül tarafından çekilen dizinin kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Ecem Uzun ve Deniz Cengiz yer alıyor.



İrem Derici’nin konuk olduğu bölüm 25 Mart Pazar, 20.00’de Star’da ekrana gelecek.



İrem Derici doğum gününü Jet Sosyete ekibi ile kutladı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin