iPhone'daki Twitter yenileniyor!

Twitter, iOS uygulamasının tasarımını elden geçiriyor! Test aşamasındaki arabirimde bu yenilikler var...

Google Haberlere Abone ol
iPhone'daki Twitter yenileniyor!

Chip.com.tr'nin haberine göre; Twitter zaten zaman zaman gerek Android gerek iOS için küçük küçük eklentilerle zaman içinde arayüzünü değiştirdi. Bunların bazılarını belki fark ettiniz, belki de hiç fark etmeden uygulamayı kullanmaya devam ettiniz bilemiyoruz ama, yapılan değişiklikler bazen gerçekten de kendini hiç hissettirmiyor. Buna ilişkin bir bilgi de şimdi Twitter'ın iOS yüzüyle ilgili geldi. Twitter, şimdilerde iOS uygulaması için yeni bir görünüm deniyor.



Test aşamasındaki yeni arayüzde, tweet composer'i kullanıcıların zaman çizelgeleri üzerine alan twitter, önceden tweet composer'e uygulamanın ayrı bir yerinde yer veriyordu. Böylece kullanıcılara daha hızlı "tweetleme" imkanı tanıma düşüncesinde olan Twitter, medya, anket, GIF ve konum bilgisi gibi eklentilere de yine composer'in altında yer veriyor.



Twitter'ın sözcüsü yeni arayüzle ilgili olarak, "Yeni mobil arayüzüyle beraber kullanıcılara daha kolay tweet atma imkanı sağlamak istiyoruz," derken, test sürecinin ne zaman tamamlanacağı ve yeni arayüzün ne zaman kullanıma sunulacağıyla ilgili kesin bir bilgi ise vermedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin