İnternetten alışverişte son nokta! Kefen ve tabut satıyor!

Antalyalı işadamı internetten cenaze malzemesi satıyor.

Google Haberlere Abone ol
İnternetten alışverişte son nokta! Kefen ve tabut satıyor!

Antalya'da internet dünyasının elektronik ticarete sunduğu imkanları keşfeden işadamı Murat Arslanoğlu, 4 yıl önce kurduğu internet sitesinden cenaze malzemesi satışına başladı.



Aylık 5- 10 bin TL arasında ciroya ulaşan Arslanoğlu, ürünlerine iade garantisi de veriyor. İnternet, artık iğneden ipliğe ihtiyaç duyulan ne varsa alınıp satılan devasa bir sanal market. Önce emlakçıların, ardından otomotiv satıcılarının keşfettiği bu yeni mecrada artık evin mutfak alışverişi de yapılabilir hale geldi.



Sanal dünyanın bu özelliğini keşfedenlerden Antalyalı girişimci Murat Arslanoğlu, 22 yıl önce baba mesleği olarak girdiği cenaze hizmetleri sektörünü sanal aleme taşıdı. 'Ölüm aklınıza gelen en son şey olmasın, cenaze törenini önceden planlayın' sloganıyla yola çıkan Arslanoğlu, 4 yıl önce 'cenaze market' adıyla bir alışveriş sitesi oluşturarak e-ticarete başladı. Önce ürünlerini tanıtmak amacıyla açılan siteyi zaman içinde gelen talepler üzerine online satış sitesi haline getirdiklerini anlatan Arslanoğlu, "Şu an internet sitesi üzerinden her türlü cenaze malzemesi satışımız mevcut. Türkiye'nin her yerine 2 ya da 3 gün içinde teslimat yapıyoruz" dedi. Aynı zamanda iade garantisi de bulunan ürünler arasında kadın ve erkekler için farklı büyüklüklerde kefen takımlarından pamuğa, baş tahtasından yıkama lifine, gül suyuna kadar her şey yer alıyor. 



AYLIK 5-10 BİN TL GELİR



Online satıştan aylık 5- 10 bin lira arasında ciro elde ettiklerini kaydeden Arslanoğlu, cenaze malzemeleri alımı için internetin neden tercih edildiğini ise "Bizim aslında eskilerden gelen bir adetimiz var. Çocuklara yük olmamak için cenaze malzemeleri önceden hazırlanır. İnternet sitesinde insanların arzu ettikleri ürünleri bulmalarını sağlıyoruz" diye açıkladı. 



YABANCILARA DA HİZMET



İnternet sitesi üzerinden bankalara göre değişen şekilde kredi kartına taksit imkanı da sağladıklarını kaydeden Murat Arslanoğlu, cenaze marketin gayrimüslimlere yönelik ürünleri de barındırdığını söyledi. Arslanoğlu, Antalya'nın bu açıdan özgün bir şehir olduğunu, kente gelen yabancı turistlerin ya da yerleşik yabancıların olası vefat durumunda farklı talepleri bulunduğunu aktardı. Arslanoğlu, tabut, tabut içine yerleştirilen saten ve ceset gömleği gibi ürünlere de site üzerinden ulaşılabileceğini söyledi. İnternet sitesi üzerinden en çok satılan ürünlerin başında ceset gömleğinin geldiğini aktaran Arslanoğlu, "Bu sadece internet sitemiz üzerinden satılan bir ürün. Patiska kumaştan özel olarak diktirdik" dedi. Arslanoğlu, gömleğin fiyatının 45 lira olduğunu kaydetti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin