Instagram'a flaş özellik!

Instagram, sessiz sedasız yeni bir özelliğini devreye aldı.

Google Haberlere Abone ol
Instagram'a flaş özellik!

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Instagram, sessiz sedasız yeni bir özelliğini devreye aldı. Henüz kullanıcıların görmediği bu özellik aktif hale geldiğinde artık Instagram'a giren herkes Whatsapp'ta olduğu gibi son görülme tarihi öğrenilebilecek.



Instagram'a, Whatsapp'ta ve Messenger'da olan bir özellik geldi. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, DM’lerde (Doğrudan Mesajlar) konuştuğu kişilerin çevrimiçi durumunu görebilirler. Bu özellik, kişi hesabınızı takip etmese bile çalışır. Çevrimiçi raporlar, Instagram’ın sadece metin öyküleri ve ekran görüntüleri için uyarılar gibi diğer özellikleri test ettiğini de öne sürüldü.



Instagram'a flaş özellik!



Son görülme özelliği nasıl kapatılır?



Belirttiğimiz gibi Instagram, WhatsApp’de ‘Son Görülme’ ve Facebook Messenger’da ‘Aktif olarak’ benzer bir yeni özellik test edildi. Uygulamanın Instagram Direk Mesaj bölümüne girerek erişilebilir. Kullanıcı uygulamada çevrimiçi olduğunda en son görüldüğü zaman gösteriliyor. ‘Şu an Aktif ‘, ‘Bugün aktifti’, ‘1 saat önce aktifti’, ’24 saat aktif’ gibi zaman aralıkları belirtiliyor. Seçenekler menüsünden aşağıdaki ekrana ulaşarak Instagram’ın son görülme özelliğini kapatabilirsiniz.



Instagram'a flaş özellik! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin