Instagram'a bilgisayardan fotoğraf yüklemek mümkün mü? İşte, yanıtı...

Bilgisayardan Instagram'a fotoğraf yüklemek mi istiyorsunuz? İşte Instagram hesabınıza bilgisayarınızdan fotoğraf yüklemek için izleyeceğiniz adımlar...

Google Haberlere Abone ol
Instagram'a bilgisayardan fotoğraf yüklemek mümkün mü? İşte, yanıtı...

Instagram, mobil cihazlara odaklanan bir uygulama ve buradaki varlığını PC'lere taşımayı pek istemiyor. Instagram'ın Windows'a yönelik resmi bir uygulaması olsa da, bu uygulama yalnızca dokunmatik ekranlı cihazlarda fotoğraf paylaşmanıza izin veriyor. Instagram'ın web sitesi ise yalnızca fotoğraflara bakmanıza izin veriyor, bilgisayardan fotoğraf yükleme desteği bulunmuyor.



Ancak tüm şansınızı kaybetmiş değilsiniz; PC'nizi kullanarak Instagram üzerinden fotoğraf paylaşmanın bazı yolları var. İşte bunlardan ikisi.



1. YÖNTEM: BLUESTACKS



PC'ler için bir Android emulator'ü olan BlueStacks ile mobil Instagram uygulamasını PC'nizde çalıştırabilirsiniz. Böylece PC'den Instagram'a fotoğraf atma işini gerçekleştirebilirsiniz. Aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli.



- BlueStacks App Player'ı indirin ve kurun. Yükleme sırasında "App store access" seçeneğinin etkin olmasına dikkat edin.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Etiketler instagram fotoğraf
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin