İngiliz gazetelerinden Fenerbahçe-Arsenal maçına ilginç yorumlar

Fenerbahçe'nin kendi sahasında İngiliz devi Arsenal'e 3-0 yenilmesi nasıl yorumlandı?

Google Haberlere Abone ol
İngiliz gazetelerinden Fenerbahçe-Arsenal maçına ilginç yorumlar

İşte İngiliz gazetelerin yorumları:



GUARDIAN



Arsenal, Fenerbahçe karşısında rahat bir galibiyet alarak eleştirileri susturdu” başlığıyla verilen haberde, kurduğu kadro nedeniyle eleştirilen Arsene Wenger’in deplasmanda aldığı galibiyetle oyuncularının kalitesini kanıtladığı belirtiliyor. Maçtan önce “umutlu” olan Fenerbahçe’nin sönük bir performans sergilediği ve Arsenal’in Fenerbahçe’yi ceza sahasına yaklaştırmadığı ifade ediliyor. Haberde ayrıca, maç öncesinde ve maç sırasında oldukça coşkulu olan taraftarın, maç daha bitmeden enerjisini kaybettiği belirtiliyor.



INDEPENDENT



Guardian gazetesiyle hemen hemen aynı başlığı kullanan Independent gazetesi, haberinde, “Topçular”ın oyun tarzlarıyla eleştirmenlerine cevap verdiğini belirtiyor. Haberde, Fenerbahçe’nin yoğun taraftar desteğine rağmen, etkisiz bir oyun sergilediği ifade ediliyor. Independent gazetesinin haberinde ayrıca, gururu kırılmış ve yeteneği sorgulanan takımın, İstanbul’da aldığı galibiyetle eleştirilere tatmin edici bir cevap verdiği belirtiliyor.



DAILY MAIL



Gazetenin haberinde, maçtaki sakatlıklardan dolayı İstanbul’u “acı içinde” terketmesine rağmen, Arsenal’in rahatlatıcı bir deplasman galibiyetiyle moral bulduğu belirtiliyor. Diğer İngiliz gazetelerininin haberlerinde olduğu gibi, Daily Mail’in haberinde de Fenerbahçe’nin maç öncesi Arsenal’in kaldığı otelin önünde sabahlayan Fenerbahçe taraftarlarına değiniliyor ve bu coşkulu desteğe rağmen, takımın performansının kötü olduğu belirtiliyor. Haberde ayrıca, ard arda gelen goller sonrasında birçok taraftarın maçı erken terk ettiği yazılmış.



TELEGRAPH



Telegraph gazetesinin haberinde Şükrü Saraçoğlu stadındaki 3-0’lık galibiyetin, Arsenal’in Aston Villa karşısındaki yenilgisinden sonra “etkileyici bir sonuç” olduğu belirtiliyor. Takımın, gösterdiği performansla Arsene Wenger’in kadroyu değiştirmemekteki ısrarının yersiz olmadığı kanıtladığı ifade ediliyor. Fenerbahçe’nin Yobo, Kurt, Meireles gibi eski Premier Lig oyuncularından kurulu kadrosuna rağmen, Türkiye’de sezona yenilgiyle başladığı ve Arsenal maçında da “ritim” tutturmakta zorlandığı belirtiliyor. Telegraph gazetesinin haberinde, Fenerbahçe’nin fiziksel olarak Arsenal’den üstün olmasına karşın oyun kalitesi bakımından geride kaldığı ifade ediyor. İHA




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin