İlyas Yalçıntaş bestelerine sanat dünyasından büyük ilgi

İlyas Yalçıntaş, besteleriyle de bir çok sanatçının dikkatini çekti.

Google Haberlere Abone ol
İlyas Yalçıntaş bestelerine sanat dünyasından büyük ilgi

İncir şarkısı ile hayatımıza giren İlyas Yalçıntaş, İçimdeki Duman, Bu Nasıl Veda, son günlerde listelerde zirveden inmeyen ‘Gel Be Gökyüzüm’ gibi şarkıları ile de adından sıkça söz ettirirken, besteleriylede bir çok sanatçının dikkatini çekti. 



Sibel Can, Nilüfer, Ziynet Sali, Simge, Rafet El Roman, Kutsi, Ebru Yaşar, Ferhat Göçer, Enbe Orkestrası, Deha gibi birçok isim beste için Yalçıntaş’ın kapısını çalarken; komşu ülkelerimiz İran ve Azerbaycan’da da sanatçının bestelerine talep var.



İlyas Yalçıntaş; “Şarkılarımı sevip, kaliteli bulup, içinde kendilerine ait birşeyler hissederek, bestelerimden  istiyorlar. Hepsi birbirinden kıymetli, tecrübeli isimler. Beni çok onure ediyorlar. Ben bestelerimi kişiye özel değil, kendi hislerime, kendi duygularıma, kendi tarzıma göre yazıyorum. Çok isterim bestelerimi bu özel isimlerin hepsi okusun, ama kişiye özel, kişinin tarzına göre değilde, kendi tarzıma göre yazdığım için, şarkılarımı gönderdiğimde, Senden dinlediğim gibi bende durmadı şarkı diyorlar bazen:) Şuan devamlı sanatçı arkadaşlarımla görüşüyoruz yazışıyoruz, stüdyoda buluşup birlikte müzik yapıyoruz. Belki bir düet sürprizi yapabiliriz” dedi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin