İLKİM KARACA'NIN BASINA DEMEÇ VERMESİ YASAKLANDI

Vefat eden sanatçı Cem Karaca'nın son eşi İlkim Karaca'nın, hakkında 100 milyar lira tazminat davası açan eski eş Feride Balkan ve oğlu Emrah Karaca hakkında yayın organlarına beyanat vermesine "ihtiyati tedbir" konuldu.

Google Haberlere Abone ol
İLKİM KARACA'NIN BASINA DEMEÇ VERMESİ YASAKLANDI

Cem Karaca'nın eski eşi Feride Balkan ve oğlu Emrah Karaca'nın, sanatçının son eşi İlkim Karaca'dan 100 milyar lira tazminat istemiyle Bakırköy 8. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı davanın duruşmasında, tanık olarak dinlenilen Cem Karaca'nın 35 yıllık arkadaşı işadamı Zeki Seyrek, Emrah Karaca'nın oğlu olmadığına dair sanatçının sağlığında kendisinden ya da başkasından bir söz duymadığını sözlerine ekledi.

Cem Karaca ve ailesinin yaklaşık 13 yıldır kuaförlüğünü yaptığını belirten tanık Yavuz Akbaş da, Emrah Karaca'nın sanatçının oğlu olmadığına ilişkin ailesinden ve kendisinden bir söz duymadığını anlattı.

Hakim İlter, davacıların Cem Karaca'nın mezarının açılması ve Emrah Karaca'nın sanatçının oğlu olup olmadığına ilişkin DNA testi yapılması yönündeki talepleri, bu aşamada reddetmediğini söyledi.

Hakim İlter, tüm delillerin toplanmasının ardından lüzum görülmesi halinde mezar açılmasını ve DNA testi yapılmasının kararlaştırılacağını belirtti.

Medeni Kanun'un 4 ve 25. maddeleri uyarınca İlkim Karaca'nın ikinci bir karara kadar davacılar hakkında yayın organlarına beyanat vermesine "ihtiyati tedbir" koyan Hakim İlter, diğer tanıkların dinlenilmesi ve İlkim Karaca ile yapılan röportajlara ilişkin kasetlerin bilirkişi heyetince çözümünün yapılması amacıyla duruşmayı erteledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin