İlk yazısı yayımlandı! Fuat Akdağ neden köşe yazarı oldu?

Fuat Akdağ, NTV Spor kapandıktan sonra Hürriyet'le anlaşmıştı.

Google Haberlere Abone ol
İlk yazısı yayımlandı! Fuat Akdağ neden köşe yazarı oldu?

NTV Spor Müdürü Fuat Akdağ, kanalın kapanmasıyla NTV'den ayrıldı ve Hürriyet'le anlaştı. Deneyimli ismin ilk yazısı bugün yayınlandı. Akdağ, ilk yazısında, neden köşe yazmaya başladığını da açıkladı.



Fuat AKDAĞ / HÜRRİYET



Neden yazıyorum?



ÇÜNKÜ, ben yazınca;



Türk sporu ilerleyecek. Birçok branşta 20 yıldır kırılamayan Türkiye rekorları bir bir kırılmaya başlanacak. Bütçeler mükemmel projelerle yerli yerinde harcanacak.



Ben yazınca;



Futbola barış gelecek. Tribün terörü bitecek. Lig kalitesi yükselecek. Hatta kulüplerin borçları ortadan kalkacak. Türkiye’den dünyaya her yıl onlarca futbolcu transfer olacak.



Ben yazınca ;



Kulüp yöneticileri ve büyük kulüplerin etkili teknik direktörleri gazetecileri patronlarına şikayet etmekten vazgeçecek. Herkes işini doğru yapacak. Yönetici kulüp yönetirken medya mensubu sayesinde bilmediklerini öğrenme fırsatı bulacak, teknik direktör medyanın eleştirilerinden şikayet edeceğine bunu bir kazanım olarak görecek.



Ben yazınca;



Çimler yeşerecek,  pistler dolacak, tüm spor alanları sporcular ve onları izleyen sporseverlerle dolacak. Herkes spor yapmaya başlayacak, böylece ‘spor kültürümüz’ gelişecek.



“Hadi canım sen de...” , dediğinizi duyar gibiyim. Ama bakın nasıl bu noktaya geldim anlatayım;



Hürriyet Spor Müdürü, sevgili Mehmet Arslan; “Bize yazar mısın?” diye sorduğunda, “Acaba” dedim, yazabilir miyim? Yazacaksam neden yazacağım? İşini çok iyi yapan spor yazarları var. Bir de bana ne gerek var?.. Sonra, yukarıda yazdıklarım aklıma geldi. Amaca ulaşmak için hedefi yüksek tutmak lazım. Ben de hayal ettiğim şeyler uğruna, meslek hayatım boyunca yaptıklarımı bir de köşe yazarak deneyebileceğimi düşündüm. Çorbada tuzum bulunsun, amacım bu. Ben deneyeyim de sonra “Yapmadı” demesinler...



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin