İlk Türk Arap ortak yapımı dizi: ‘Büyük Ev’ TRT El Arabia’da yayınlanacak!

TRT El Arabia’da yayılanacak olan ‘Büyük Ev’ isimli dizi, Türk-Arap iş birliğiyle çekiliyor. İşte diziden ilk detaylar...

Google Haberlere Abone ol
İlk Türk Arap ortak yapımı dizi: ‘Büyük Ev’  TRT El Arabia’da yayınlanacak!

Türk-Arap iş birliğiyle hazırlanan 'Büyük Ev' adındaki dizi, Ramazan ayında TRT El Arabia ekranlarından izleyiciyle buluşacak. Türk- Arap ilişkilerini yansıtan hikayelerden oluşan dizi; farklı kültürlerin birbirleriyle kaynaşmasıyla ortaya çıkan komik olayları, ilgi çekici bir tarzda işliyor.



İlk Türk Arap ortak yapımı dizi: ‘Büyük Ev’  TRT El Arabia’da yayınlanacak!



350 MİLYON KİŞİ İZLEYECEK



'Büyük Ev'; Türkiye, Suudi Arabistan, Kuveyt, Fas, Mısır, Suriye ve Lübnan gibi yedi farklı ülkeden gelen yedi ailenin Türkiye'de yollarının kesişmesinden sonra yaşanan olayları ele alıyor. Türkiyeve Arap dünyasından 120 kişilik bir ekiple çekilen 'Büyük Ev', 45'er dakikalık 30 bölümden oluşacak. TRT El Arabia yetkilileri; bu projenin Türk-Arap dünyasındaki dostane ilişkilerin güçlenerek devam etmesinde bir omurga ve köprü görevi görmesini amaçladıklarını belirtti. Çekimleri Antalya'da devam eden ve tüm Arap ülkelerinde yayınlanacak olan 'Büyük Ev' dizisinin, 350 milyon kişiye ulaşması bekleniyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin