Savaşçı dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı?

FOX'un sevilen dizisi Savaşçı kadrosuna yeni isimler katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Savaşçı dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı?

Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan, adanmış kahramanlar olan 'Bordo Berelilerin' hikayesini ele alan 'Savaşçı' dizisi, yeni sezonda da sürpriz isimlerle ekrana gelmeye hazırlanıyor.



Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı, yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği 'Savaşçı' dizisine birçok yeni isim katıldı.



Savaşçı dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı?



Ünlü oyuncu Murat Han, uluslararası her güce çalışan üst düzey terörist 'Karon' karakteri ile bundan böyle dizinin kadrosunda yer alacak.



Başarılı oyuncu Doruk Şengezer, 'Lazar' karakteriyle Karon’un tetikçilerinden, yardımcılarından birisi olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.



Marius Toma, Esma Soysal, Reyhan Nur Çalıkoğlu, Melih Akdemir, Rojhat Özsoy gibi deneyimli isimler de sürpriz karakterlerle ekrana gelecek.



Savaşçı dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı? - Resim : 2



Azerbaycan Türkleri de Savaşçı kadrosunda



Yüzbaşı Bahtiyar Resulzade karakterini canlandıracak Kenan Mahmudov, Mehmet Emin Vahabzade rolünü canlandıracak Elvin Ahmedov ve Albay Cevher Hacıbeyov’u canlandıracak Kamran Dadaşzade de diziyle beraber izleyiciyle buluşacak.



Savaşçı 49. bölüm 2'nci fragmanı için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin