İlk kez görüntülendiler!

Tuba Ünsal ve sevgilisi Tal Garih ilk kez birlikte görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
İlk kez görüntülendiler!

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, önceki akşam yeni sevgilisi Tal Garih ile Etiler’deki bir restorandaydı. İkili, restoran çıkışı ilk kez birlikte görüntülendi.



İlk kez görüntülendiler!



Trafik ekibi durdurdu



Tuba Ünsal, Alarko Holding Stratejik Planlama Müdürü Tal Garih ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili, önceki gün Etiler’de baş başa yemekteydi.



İlk kez görüntülendiler! - Resim : 2



Mekandan ayrı ayrı çıkan çift, birkaç yüz metre sonra trafik kontrolüne takıldı. İkili o anda flaşlar patlayınca gülmeye başladı.



İlk kez görüntülendiler! - Resim : 3



'O çok özel biri...'



Ünsal, ilk kez birlikte görüntülendiği Tal Garih için “Evet beraberiz ve mutluyuz. Güzel bir birlikteliğimiz var” dedi. Garih de ünlü oyuncuyla beraberliği hakkında yöneltilen soruya şu yanıtı verdi: “Bir süredir beraberiz. O çok özel biri, kendimi şanslı hissediyorum.”



İlk kez görüntülendiler! - Resim : 4



Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim Kurulu Başkanı ve öğretim üyesi de olan Tal Garih, “Tuba Hanım’la birbirimizi rahatça tanımamız için sizden saygı rica ediyoruz” dedi.



İlk kez görüntülendiler! - Resim : 5



Tal Garih, görüntülenmelerinin hemen ardından Tuba Ünsal’la olan bu fotoğrafını kalp sembolü ekleyerek sosyal medyada paylaştı. (Hürriyet)



İlk kez görüntülendiler! - Resim : 6


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin