İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ AVRUPA'DA DERS VERECEK

Eylül ayında AB ülkeleri üniversitelerine ders vermeye gidecek olan öğretim elemanları, Türkiye’deki medya ve iletişim alanı faaliyetleri ve deneyimlerini yurtdışındaki öğrencilerle paylaşacaklar.

Google Haberlere Abone ol
İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ AVRUPA'DA DERS VERECEK

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nden Yard. Doç. Dr.Ferah Onat ve Yard. Doç. Dr. Özlem Aşman Alikılıç ile Sinema-Televizyon Bölümü’nden Öğr. Gör. Ürün Yıldıran Önk, Avrupa Birliği Erasmus Programı kapsamında Belçika ve Hollanda’da farklı üniversitelerde ders vermeye hazırlanıyor.
Eylül ayında AB ülkeleri üniversitelerine ders vermeye gidecek olan öğretim elemanları, Türkiye’deki medya ve iletişim alanı faaliyetleri ve deneyimlerini yurtdışındaki öğrencilerle paylaşacaklar. Yard. Doç. Dr.
Ferah Onat, Belçika Artevelde Hogeschool’da, Yard. Doç. Dr. Özlem Aşman Alikılıç ve Öğretim Görevlisi Ürün Yıldıran Önk Hollanda Stenden Universitesinde İzmir’i ve Yaşar Üniversitesi’ni temsil edecekler.
Genç öğretim üyeleri kültürel entegrasyon açısından üniversitelerde kuracakları bağlantılarla AB-Türkiye arasındaki akademik işbirliklerini geliştirmeye katkıda bulunacaklarını, Türkiye’yi farklı perspektiflerden tanıtma olanağı bulacaklarını söylediler. Onat, "Sosyal Medyadaki Halkla İlişkiler Uygulamaları", Alikılıç, "Web 2.0 ve Pazarlama İletişiminin Yeni Boyutları" ve Önk, "Televizyon Program Formatlarındaki Değişiklikler ve Trendler" konularında üniversitelerde ders verecekler. ANKA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin