İletişim Ajansı Afrika'ya açıldı! Temsilcilik görevine hangi isim getirildi?

desiBel Ajans yurtdışındaki ilk temsilciliğini açtı.

Google Haberlere Abone ol
İletişim Ajansı Afrika'ya açıldı! Temsilcilik görevine hangi isim getirildi?

Türkiye’nin popüler iletişim grubu desiBel Ajans, ilk yurtdışı temsilciliğini Afrika Kıtası’nda açtı. Tanzanya’nın en büyük kenti Darrüselam’da açılan temsilcilik ile, Tanzanya’nın dışında Güney Afrika Cumhuriyeti, Kenya, Burundi ve Uganda’da iletişim, etkinlik ve yaratıcı reklam hizmeti verilecek.



desiBel Africa Temsilciliğini de Caroline Gachara üstlendi. 



Türkiye’nin pek çok sektörde olduğu gibi, iletişim sektöründe de uluslararası pazarlarda varlık göstermesi gerektiğini söyleyen desiBel Ajans Başkanı Mustafa Kutlay, "Afrika pazarı, Türk iş dünyasının da hızla yatırım yaptığı, Türkiye’nin ekonomik ilişkilerini diğer pazarlardan çok daha hızlı büyüttüğü bir bölge. Bu nedenle desiBel olarak biz de Türkiye dışındaki ilk adımımızı Afrika Kıtası ile atmaya karar verdik. Yakın gelecekte İstanbul dışındaki illere ve Afrika dışındaki kıtalara da desiBel hizmetlerini taşıyacağız" dedi.



2013 yılında kurulan desiBel Ajans, birçok markaya verdiği etkinlik ve tanıtım hizmetlerinin dışında, Amway, Avea, BESDBİR, Bilgili Holding, Boğaziçi Üniversitesi, Coca-Cola, Escort Şirketler Grubu, Ferrero, Huawei, ING Bank, Kredi Kayıt Bürosu, n11.com, Pegasus, Riot Games, Servier, Teknosa, The Boston Consulting Group, Tiryaki ve Türk Telekom’a da iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin