'İkinci ekran' projesiyle İngiltere'den ödül aldı

Türkiye’de birçok TV kanalı ve marka ile 'ikinci ekran' projelerine imza atan şirket, İngiltere'den ödül aldı.

Google Haberlere Abone ol
'İkinci ekran' projesiyle İngiltere'den ödül aldı

Türkiye'de birçok TV kanalı ve marka ile 2nd Screen (ikinci ekran) projelerine imza atan Tagvance Media, Londra’da  yapılan Video Connected TV Awards 2015'te 'Reklam Projesi' dalında birincilik ödülünü kazandı. Ödülü, Time Warner, Nagra ve Dish Anywhere'ı geride bırakarak TV ve cep telefonu, tablet entegrasyonu ile yapılan Samsung Galaxy S5 lansmanı için 'Kara Para Aşk'ta gerçekleştirdiği teknolojik çözüm ile aldı.



Tagvance Media, daha önce de Kristal Elma'da Bronz, Yaratıcı Digital Çözümler Uluslararası Ödülleri'nde Altın, MMA Smarties Uluslararası Ödülleri'nde Gümüş ödülünü almıştı. 



İkinci ekran şu sıralar dünyada oldukça yaygın, Türkiye'de de Tagvance Media'nın çözümleri ile kabul görmüş bir ürün. TV izleyicilerinin yüzde 64'ü, ellerinde telefon veya tablet ile etkileşimde oluyorlar. Bu temel gerçekten hareketle, ister izleyici katılımını artırmak, isterse reklamverene ek ve yeni bir mecra açmak üzere ikinci ekran teknolojisi kullanılıyor. 



Şu anda dünyadaki ilk örneklerinden biri olarak kabul edilen Kanal D / Ekranda uygulaması ile izleyici dizi izlerken oyuncuda beğendiği giysiyi doğrudan satın alma şansına sahip.  



Bu sezon cep telefonu ve tabletteki Acunn uygulamasında, canlı yayında 'Survivor'da Rexona ile yapılan Kim Daha Fazlasını Yapar yarışmasını kazanan kişi, 'Survivor' adasına gitmeye hak kazandı.



Yeni sezonda da ATV, Star TV, Lig TV, Turkcell gibi birçok kanal ve marka ikinci kkran uygulamaları ile ilginç projeler yapmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyorlar.



'İkinci ekran' projesiyle İngiltere'den ödül aldı



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin