İGC'den, Onur Üyesi Tarık Dursun K'ya başsağlığı mesajı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Onur Üyesi, gazeteci, yazar, şair ve sinemacı Tarık Dursun K. (84), İzmir’de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol
İGC'den, Onur Üyesi Tarık Dursun K'ya başsağlığı mesajı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Onur Üyesi, gazeteci, yazar, şair ve sinemacı Tarık Dursun K. (84), İzmir’de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.  Bir süredir yaşamını İzmir’in Foça ve Karşıyaka ilçesinde geçiren Tarık Dursun K (Tarık Dursun Kakınç), tedavi gördüğü Alsancak Devlet Hastanesi’nde bugün (11 Ağustos Salı) saat 16.00’da akciğer yetmezliğine vefat etti. Bir süredir parkinson tedavisi gören Tarık Dursun K, dün durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırılmıştı.



İGC'den, Onur Üyesi Tarık Dursun K'ya başsağlığı mesajıDİKMEN’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI



İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Tarık Dursun K.’nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Fikret Otyam’dan sonra Türkiye’nin önemli bir değerini daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten İGC Başkanı Misket Dikmen, şunları söyledi:



“Türkiye çok önemli bir ismi daha yitirmiştir. Geçen Ekim ayında yönetim kurulumuzun oybirliğiyle ‘Onur Üyeliği’ne kabul ettiğimiz Tarık Dursun K.’yı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Gönlü İzmir imbatıyla doluydu, yüreği vatan sevdasıyla çarpıyordu. Geride bıraktığı eserler kuşaktan kuşağa okunacak, izlenecek, öğretileri her nesile ışık tutacaktır. Kültür-sanat, edebiyat, müzik, ticaret ve basın dünyasına iz bırakan çok önemli isimler İzmir’den yetişti. Tarık Dursun K. da bu cevherlerden biriydi. İzmir’in bağrından çıkmış, Anadolu’ya ve tüm dünyaya malolmuş Tarık Dursun K.’ya Tanrı’dan rahmet, geride kalan ailesi başta olmak üzere edebiyat, sinema ve basın topluluğumuza başsağlığı dileriz.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin