İçinde 'Capri' geçen roman

Ahenk Göklü'nün ilk romanı 'Şanslı Kızlar', aşk acısıyla özgüveni zedelenmiş genç bir kadının, kendi şansını yaratma macerası.

Google Haberlere Abone ol
İçinde 'Capri' geçen roman

Hem kadınlığa dair modern bir hikâye hem bir gezi romanı olan kitap, içinde iki yolculuk barındırıyor: İlki, kitabın kahramanı Nazlı’nın can sıkıntısı ve yalnızlıktan, umut ve maceraya uzanan yolculuğu. Diğeri ise dünyanın en güzel adalarından biri olan Capri’ye çıkılan yolculuk. Bir yandan şansına duyduğu güveni kaybetmiş bir kadının kendi değerini keşfetme serüvenine tanıklık edecek; bir yandan renkleri, kokuları, sesleri ve tatlarıyla adım adım Capri’yi gezeceksiniz. 

Aşk ve ilişkilere, kadın dostluklarına, sosyal maskelerin yanıltıcı tuzaklarına dair dikkat çeken gözlemler veyazarın kaleminde ete kemiğe bürünmüş sahicikarakterler ile ‘’Şanslı Kızlar’’, nitelikten ödün vermeyen sürükleyici bir roman. Tıpkı bir yaz tatili gibi mutlu saatler vaat ediyor.

 

AHENK GÖKLÜ, İzmir Amerikan Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. On yılı aşkın bir süre çeşitli kadın ve seyahat dergilerinde muhabir ve editör olarak çalıştı. New York’ta ve St. Petersburg’da yaşadı. ‘’Şanslı Kızlar’’ ilk romanı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin