İçerde, Minik Kalpler'le buluşuyor!

Minik Kalpler'le futbol maçında buluşacaklar.

Google Haberlere Abone ol
İçerde, Minik Kalpler'le buluşuyor!

Ay Yapım’ın fenomen dizisi İçerde, Minik Kalplerle El Ele Derneği (MİKA-DER) ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında Tekirdağ’da yapılacak MİKA-DER İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi’nin yapımına destek sağlamak için örnek olacak bir etkinliğe imza atıyor.



Projeye kalplerini koyan İçerde ekibi, projeye farkındalık yaratıp destek sağlamak amacıyla 13 Mayıs Cumartesi saat 18.00’de Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri’nde bir dostluk maçına çıkacak. İçerde oyuncularının dostluk maçında keyifle mücadele edeceği ekip ise Ağrı’dan gelecek Ağrı Kız Futbol Takımı olacak.



Yılın rating rekortmeni dizisi İçerde,  Minik Kalplerle El Ele Derneği’yle Tekirdağ’da çocuklar için gerçekleştirilecek spor ve rehabilitasyon merkezi için bağış toplamak amacıyla örnek olacak bir sosyal sorumluluk etkinliğine imza atıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Minik Kalplerle El Ele Derneği, Tekirdağ Valiliği, Show TV ve Ay Yapım işbirliğiyle gerçekleşen sosyal sorumluluk projesine destek sağlayacak dostluk maçı, 13 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek.



İçerde dizisinde yer alan oyuncular, Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Ağrı Kız Futbol takımı ve BJK Genç Kız Futbol Takımı arasında geçecek keyifli maçı, izleyiciler Biletix’ten bilet alarak izleyebilecek. Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek etkinlikten elde edilen tüm gelir Tekirdağ Mika-Der İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlanacak.



Yüzlerce çocuğun geleceğe umutla bakmasını amaçlayan projenin dostluk maçından çok özel görüntüler Show TV’de yayınlanacak.



Etkinlik biletleri için: http://www.biletix.com/etkinlik/UN102/TURKIYE/tr



Minik Kalpler İçerde Projesi hakkında:



İçerde, Mika-Der, Ay Yapım, Show Tv proje ortaklığı ve T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın da onayı ile hayata geçen ‘’Minik Kalpler İçerde’’ projesi Ocak 2017’de başladı. Proje, “İçerde” dizisi oyuncuları ile dizi finaline dek yapılacak tanıtım faaliyetleri aracılığıyla Tekirdağ ilinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki kurum ve kuruluşlarda yaşamak zorunda olan ve geçmişlerindeki ağır travmalar nedeni ile yaşamla uyum sağlayamayan çocuklarımızı sporla hayata kazandıracak bir Spor Rehabilitasyon Merkezi açmak amacıyla hayata geçirildi. Projeye destek olmak isteyen herkes, 5145’e İçerde veya Mikader yazıp SMS atarak katkıda bulunabilir.


Etiketler içerde
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin