İçerde kadrosuna hangi başarılı oyuncu dahil oldu?

Yusuf Müdür'ün yerine gelen isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
İçerde kadrosuna hangi başarılı oyuncu dahil oldu?

Show TV'nin sevilen dizisi İçerde'de artık nefesler tutuldu. İçerde dizisinin yayınlanan son bölümünde Yusuf Müdür öldü ve Sarp, Melek'ten sonra en sevdiği kişiyi de kaybetmiş oldu. Sarp için zor zamanların yaşandı günlerde çıkış noktası ise yeni bölüm fragmanında göze çarpıyor.



İçerde dizisine sürpriz transfer!



Levent Can, başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor’un paylaştığı İçerde’nin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Pek çok dizi projesinde yer alan Levent Can, Celal tarafından öldürülen Yusuf Müdür’ün yerine gelen ismi canlandıracak.



İşte, Yusuf Müdür’ün yerine gelecek ismin ilk kez göründüğü İçerde’nin yeni böüm birinci fragmanı!





İçerde'nin yeni bölümünde neler olacak?



Melek’inin ardından babası bildiği Yusuf Müdür’ün ani ölümü ile sarsılan Sarp, büyük bir yıkım yaşar. Tüm deliller, Yusuf Müdür’ü Sarp’ın öldürdüğüne işaret etmektedir. Kendini nezarethanede bulan Sarp, tüm organize ekibi hem suçsuz hem de polis olduğuna inandırmak zorundadır. Ancak Sarp’ın yaşadığını öğrenen Celal intikam ateşiyle nefes aldığı sürece bu hiç de kolay olmayacaktır. Sarp, Celal’den Yusuf Müdür’ün intikamını almaya kurulu bir bombaya dönüşürken, Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş halindedir. İçinde gelgitler yaşayan Mert’e gelen beklenmedik bir telefon, onu harekete geçirir.  Bu telefon “içerde” tüm dengeleri değiştirecek, ekran başındakiler için de büyük bir sürprize yol açacaktır.



Yusuf Müdür, nasıl öldü?



Silahların konuştuğu ve Celal’in Sarp’ı, Mert’in öldürmesini istediği dakikalar heyecanı ve gerilimi doruk noktasına taşırken, bu büyük hesaplaşmanın şoke edici anı Yusuf Müdür’ün, Celal tarafından vurularak hayatını kaybettiği dakikalar oldu. Sarp’ın öldüğünü sanan Yusuf Müdür’ün, onun yaşadığını fark ettikten sonra hayata gözlerini yumduğu an izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Yusuf Müdür’ün ölümü, Twitter’ın da gündemine oturdu. #soluksuziçerde etiketi dışında dizinin hayranlarının açtığı #Yusuf etiketi, bölüm yayının ardından TT listesinde üst sıralara yerleşti.



İçerde kadrosuna hangi başarılı oyuncu dahil oldu?



Levent Can, kimdir?



İçerde’nin yeni müdürü olarak izleyici karşısına çıkacak olan Levent Can, 1971 yılında İstanbul’da doğdu. Aile Bağları dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan oyuncu; son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fehmi Kuzuzade karakterini canlandırmıştı. Son, Hicran Yarası, Ezel, Emret Komutanım, Kavak Yelleri, Rüzgarlı Bahçe, Kısmet Değilmiş rol aldığı diziler arasındadır. Pek çok projede yer alan Levent Can, son olarak başrolünü Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Burak Yamantürk’ün paylaştığı İçimdeki Fırtına dizisinde Selim karakterini canlandırmıştı.



İşte, İçerde yeni bölüm ikinci fragmanı!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin