İbrahim Tatlıses'ten bomba açıklamalar!

Ünlü türkücü, Duymayan Kalmasın'a telefonla bağlandı.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Tatlıses'ten bomba açıklamalar!

Bir süredir İstanbul'dan taşınan Bodrum, Marmaris ve İzmir arasında mekik dokuyan İbrahim Tatlıses, bugün Cengiz Semercioğlu ile Seren Serengil'in sunduğu Star TV'nin "Duymayan Kalmasın" programına telefonla bağlandı ve hakkında merak edilen sorulara tek tek yanıt verdi.



'İdo ne yapsa, güzel yapar'



"Ya Da Boşver" isimli single çalışmasını piyasaya çıkaran oğlu İdo'ya destek veren Tatlıses, "İdo, çok düzgün,hiçbir yanlışı olmayan bir çocuk. Ne yaparsa güzel yapar" dedi. Oğlunun dövme merakına karşı tutumu da sorulan sanatçı, "Ben karışmam, ne istiyorsa yapsın, onun kendi kararı yorumunu yaptı.



'İbo Show'u yeniden yapmazsam gözüm açık giderim'



İbo Show'u yapması için 13 milyon TL teklif edildiği ama kabul etmediği haberini doğrulayan sanatçı, "Ama albüm de çıkaracağım. İbo Show da yapacağım. İbo Show'u yeniden yapmazsam gözüm açık giderim.



'İbo,İdo ve Dilo Show olarak yapalım'



İbrahim Tatlıses sözlerine şöyle devam etti: Biz yeni ibo Show'u nasıl yapalım biliyor musunuz? Oğlum İdo ve kızım Dilanla İbo,İdo ve Dilo Show olarak yapalım. İkisinin de sesi çok güzel. Bizdeki nasıl bir gen ise artık....



'Yeni otel alacağım'



Bu arada ayrıca inekçilik işine de gireceğim, hayvancılık yapacağım" dedi. Babasının bir otelin önünden geçerken inip "Burayı alıyorum" dediğini, ani ticari girişimleri olduğunu açıklayan İdo da "Baba bir inekçiliğimiz eksik kalmıştı. Onu da yapalım" diyerek espriyle babasına takıldı.



'Evlilik erken öldürür, evlenmeyi düşünmüyorum'



Geçen günlerde erken ölmek için yapılacaklarla ilgili sosyal medyadan bir paylaşım da yapan Tatlıses'e Cengiz Semercioğlu, "Evlilik erken öldürür mesajı verdiniz. Bu sosyal medya paylaşımınız çok konuşuldu. O zaman evlilik planınız yok mu?" diye sordu. Ünlü sanatçı da "Evet evlilik erken öldürür. Yok, ben de evlenmeyi düşünmüyorum" yanıtını verdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin