Hürriyet'ten yeni ek! Kimler hazırlıyor? Ne zaman yayınlanacak?

Hürriyet gazetesinin yeni ekiyle ilgili detayları Medyatava açıklıyor.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet'ten yeni ek! Kimler hazırlıyor? Ne zaman yayınlanacak?

Radikal Kitap 15’nci yaşını devirirken dönüşüyor, büyüyor ve kapsama alanını genişletiyor! Nitelikli kitap tanıtımı ve eleştiri yazılarıyla 15 senedir okurlara eşlik eden Radikal Kitap, 3 Şubat Cuma itibariyle ‘sanat’ı da içine alarak ‘Hürriyet Kitap&Sanat’ adıyla yoluna devam edecek. 



İhsan Yılmaz, Erkan Aktuğ, Bahar Çuhadar ve Çağlayan Çevik'in hazırlayacağı ‘Hürriyet Kitap&Sanat’, Hürriyet ile birlikte tüm Türkiye’de dağıtılacak. ‘Hürriyet Kitap&Sanat’, Radikal Kitap’ın ruhunu taşıyan, ‘kitaba dair her şeyin’, yıllardır tanıdığınız yetkin imzaların yazıları eşliğinde sunulacağı bir kitap eki olmaya devam edecek. Ama bununla da kalmayacak ve her cuma okuyucuyu haftanın en önemli kültür&sanat olaylarına dair yazılar ve söyleşilerle de buluşturacak.



Sanat sayfaları Serhan Bali, Sevin Okyay, Cem Erciyes, Ayşegül Sönmez, Murat Özer gibi isimlerin kaleminden çıkacak caz, klasik müzik, plastik sanatlar, mimari, sinema ve tiyatro yazılarına yer verecek. Sanat sayfalarında haftanın öne çıkan sanat etkinliğine göre, alanının etkili isimleri dönüşümlü olarak söz alacak. Her haftanın öne çıkan sergilerine, caz ve klasik müzik başta olmak üzere haftanın konserlerine dair yazılar ve özel söyleşiler yer alacak.



Ekin kitap içeriği ise Radikal Kitap okurlarının yakından tanıdığı usta kalemlerle yoluna devam edecek olmasının yanı sıra sürpriz konuk yazarlar da sayfalarda okurla buluşacak. Doğan Hızlan, Selim İleri, Semih Gümüş, Ömer Türkeş, Ömer Erdem , Kemal Varol, Yücel Kayıran, Efnan Atmaca Elif Türkölmez yine yazılarıyla Hürriyet Kitap&Sanat’ta olacak.



Özel dosya konuları, geniş bir içerik ve tüm Türkiye baskısıyla Hürriyet Kitap&Sanat, zor gündeme bir kültür ve sanat soluğu üflemeye, zihinleri tazelemek üzere geliyor…



Hürriyet'ten yeni ek! Kimler hazırlıyor? Ne zaman yayınlanacak?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin