Hürriyet'ten online videoya 'hassas ayar'

Hürriyet, online video içeriklerini hassaslık düzeyine göre derecelendirmeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet'ten online videoya 'hassas ayar'

Reklamveren şirketlerin, nefret söylemi ve terörizm içeren videoların yanında reklamlarının gösterilmesinden rahatsız olmasından sonra online video sektöründe yeni formüller geliştiriliyor. Bu konuda harekete geçen Hürriyet, online video içeriklerini hassaslık düzeyine göre derecelendirmeye başladı. 



Hürriyet Video servisindeki içerikleri hassaslık düzeyine göre ‘Reklamsız’, ‘+18’ ve ‘+13’ gibi derecelendirdiklerini anlatan Hürriyet Reklam Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan, “Diğer yayıncılarda olduğu gibi kullanıcılar tarafından sisteme yüklenen video içerikleri bizde bulunmuyor. Aksine tüm içeriklerimiz profesyonel editör kadromuzun kontrolünden geçerek reklam almaya uygun değil, +13 ve +18 gibi etiketleniyor. Hem kullanıcılarımız hem de reklamverenimiz için güvenli bir ortam yaratmış oluyoruz” dedi.



AYDA BİN YENİ VİDEO



Aylık 50 milyonun üzerinde filtreden geçmiş temiz envanteri ziyaretçilerin izlediğini belirten Tandoğan, “Her ay 1000 yeni video sisteme yüklüyoruz. Videoların yüzde 35’e yakını sıcak haber gündemi harici oluyor. Editörlerimizin kontrolünden geçmiş, “reklam almaya uygundur” olarak işaretlenen video izlenme rakamımız ise 50 milyona yakın. Reklamverenlere video önünde, video arasında veya video sonunda yer verebiliyoruz. Kullandığımız reklam sunucu altyapısı her türlü ihtiyaca cevap verebilir nitelikte” diye konuştu. Hürriyet Video servisindeki içeriklerinin tüm ziyaretçilerini kapsayacak şekilde kategorize edildiğine dikkat çeken Tandoğan, her ilgi alanına ve demografik özelliğe uygun kategorize etme imkanı sunduklarını anlattı. 



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Etiketler hürriyet
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin