Hürriyet yazarından Kerimcan Durmaz'a: Sorumsuz ve görgüsüz

Kerimcan Durmaz'ın, uçakta hostesle çantası yüzünden tartıştığı iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet yazarından Kerimcan Durmaz'a: Sorumsuz ve görgüsüz

Kerimcan Durmaz'ın, İstanbul-Milano seferinde uçuş kuralları gereği çantasını kabinin üst kısmında yer alan kapaklı dolaba koymasını söyleyen hostesi tersleyip, “Bu çanta kaç para biliyor musun?” diye bağırdığı iddia edilmişti.



Konuyu, Magazin Konseyi bölümünde değerlendiren Hürriyet yazarı Onur Baştürk, şunları söyledi:



"Akıl almaz bir tavır. Sorumsuz ve görgüsüzce... Hem kuralları çiğniyor hem de hostesi aşağılıyor. Hostes nasıl Kerimcan hakkında işlem yapmadı, hayret! İstese uçaktan bile indirebilir Kerimcan’ı. Sanırım Kerimcan videolarındaki şımarık tavrı hayatın her alanında sürdürmek istiyor. Ama maalesef öyle bir dünya yok!"



Magazin Konseyi'nde görüşüsorulan Cengiz Semercioğlu ise şunları söyledi:



"Ben bu çocukların böyle pıtırak gibi çoğalmalarına bu yüzden itiraz ediyorum işte. Bodoslama gelen şöhretin altında eziliyorlar, bu da gün gelip kendini bir olayla gösteriyor. Çanta kaç paraymış...

İsterse 1 milyon lira olsun, sen hangi parayla kimi ezmeye kalkıyorsun? Ben işini yapan emekçilere karşı ünlülerin kaprislerine hep gıcık olmuşumdur.

Bir de Kerimcen çıktı başımıza!"



Magazin Konseyi'nin bir diğer yazarı Ömür Gedik de Kerimcem Durmaz'ın bu hareketini şu sözlerle eleştirdi:



"Kerimcan artan şöhretiyle birlikte anarşist tavırlar sergiliyor. Sosyal medyadaki ve özel hayatındaki rahatlığını kuralları olan yerlerde de sürdürmeye kalkınca böyle oluyor işte. Ben şunu merak ediyorum. Çanta ucuz olsa yukarı koyacak mıydı? Yukarı koyulan çantalar çalınıyor mu? Kurala mı karşı çıkıyor yoksa “Pahalı çanta taşıyorum” diye anons mu yapıyor?"



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin