'Horizon' Hayal Kahvesi'nde!

Türkiye'nin en eski rock gruplarından olan "Horizon", 31 Ocak Perşembe akşamı Ataşehir Emaar Hayal Kahvesi'nde müzikseverlerle buluşacak...

Google Haberlere Abone ol
'Horizon' Hayal Kahvesi'nde!

1981 yılında ilk olarak “Keops” adıyla yola çıkan rock grubu “HORİZON”, ocak ayının son gününde dinleyicilerine unutulmaz bir konser vermeye hazırlanıyor. Müzisyen Vartkes Keşiş'in 37 yıl önce 4 arkadaşıyla birlikte kurduğu grup, yenilenen kadrosu ve repertuvarıyla müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor.



'Horizon' Hayal Kahvesi'nde!



31 Ocak Perşembe akşamı saat 22:00'dan itibaren Ataşehir Emaar Hayal Kahvesi'nde dinleyicileriyle buluşacak olan grup, kendi bestelerinin yanı sıra, Cem Karaca, Erkin Koray, Fikret Kızılok ve Barış Manço gibi usta sanatçıların az bilinen şarkılarını da kendine has yorumuyla sahneye taşıyacak.



'Horizon' Hayal Kahvesi'nde! - Resim : 2*Soldan sağa; Gökhan Tunca, Canan Kaya, Vartkes Keşiş, Furkan Karka



Solistliğini, aynı zamanda gazeteci olan Canan Kaya'nın yaptığı grupta, elektro gitarda; grubun kurucusu Vartkes Keşiş, davulda; Gökhan Tunca ve bas gitarda: Furkan Karka yer alıyor... Yıl boyunca Hayal Kahvesi konserlerine devam edecek olan grup, önümüzdeki günlerde ise ilk single'ı "Aklımın Son Hali" adlı hareketli şarkılarını müzikseverlerle buluşturacak.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin