HINCAL ULUÇ´TAN VATAN´A DESTEK

"Dekolte giyen kadınlar sekse aç" haberinde fotoğrafı kullanıldığı için Özlem Önal´ın Vatan gazetesine 50 milyarlık tazminat davasını açtığını Medyatava duyurmuştu. Konuyu bugün köşesine taşıyan Uluç, Vatan´a destek verdi. "Dekolte giyindin mi, hem de bu kadar abartılı giyindin mi, bunları göze alacaksın" dedi..

Google Haberlere Abone ol
HINCAL ULUÇ´TAN VATAN´A DESTEK

Dekolte ve seks!..

Bülent Cankurt kardeşim adını vermemiş, "Günlük bir gazete" diye geçmiş.. (Niye?..)

Bu günlük gazetede bir Prada- Versace atışması haber yapılmış. Bu iki ünlü kadın giyim ustasından Prada "Sekse aç kadınlar aşırı dekolte giyerler" demiş. Versace de "Saçmalık" diye karşı çıkmış.. Keyifli bir magazin haberi.. Gazete, bir de bizim en dekolte giyinen sosyetik güzelimiz Özlem Önal'ın nerdeyse "Çırılçıplak" bir ön, bir arka fotoğrafını basıp (Ayni fotoğrafları Bülent de seçmiş) "Şimdi Özlem Önal sekse aç mı" demiş.. Bu da güzel bir gazetecilik..

Ama Özlem Hanım kızmış. 50 milyarlık dava açmış. Bülent bu başarılı gazetecilik olayını eleştiriyor ve adeta dava açan Özlem'e arka çıkıyor..

Yahu önüne gelen, pıtırak gibi dava açarken, yığılan bu davalar, bu ülkede basın özgürlüğünü "Fiilen" kaldırırken, hem de böyle anlamsız, gereksiz ve saçma bir davayı bir gazeteci nasıl neredeyse haklı bulur?.

Özlem Önal gerçekten dekolte giyinmeyi seviyor.. Bin sebebi olabilir.. Narsizm.. Teşhircilik.. Dikkati çekmek.. Bakılmak.. Kendisinden gazete ve TV'lerde bahsettirmek.. Seksüel açlık.. Yani davet.. Ya da sadece ve sadece keyif, zevk.. Canının istemesi..

Dekolte giyindin mi, hem de bu kadar abartılı giyindin mi, bunların konuşulmasını kabul edeceksin. Bu kadar basit..

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin