'Her şey para mı?'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Her şey para mı?'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Her şey para mı?



Adnan Oktar’ın gecelerinde sahne alan sanatçıların “Görmedim, duymadım, bilmiyordum, valla çok para verdiler” şeklindeki açıklamalarını nasıl yorumluyorsunuz?



Onur Baştürk: Dalga geçiyorlar herhalde. Herkesi aptal mı sanıyorlar? Bin yıldır var Adnan Hoca. Hakkında yapılmadık haber kalmamış.

Gizli saklı da değil üstelik. Ben gerçekten bazı sanatçıları anlamakta güçlük çekiyorum. Her şey para mı yani?



Ömür Gedik: Üç maymunu oynamak diye bir şey mümkün mü! Kim inanır buna. “Çok para verdiler gittim” ise bir tercih tabii!



Cengiz Semercioğlu: Adnan Hoca’yı, “Kedicikler”i bilmiyorlar ha! İnsan böyle yalan atarken utanır. “Paramı alırım, sahneye çıkarım” da doğru bir mazeret değil. O zaman bu sanatçılar her parayı bastıranın davetine koşuyor! İnsanda bir duruş olur, gittiği davetin, düğünün kime ait olduğuna, katıldığı organizasyonun neye hizmet ettiğine bir bakar insan...



Adnan Oktar’ın gecelerinde sahne alan sanatçılar arasında olan Muazzez Ersoy, “Biz sanatçılar, her gecede sahneye çıkıp şarkımızı söylüyoruz. Kimin ne olduğunu bilemeyiz” diye kendisini savundu.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN



'Her şey para mı?'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin