HER MİLLETVEKİLİNE BİR DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR

TBMM Başkanı Bülent Arınç, güçlü bir ülke için güçlü bir meclis gerektiğini belirterek, bunu gerçekleştirmek için çalışmalara devam edeceklerini bildirdi. Meclis´te ´´AB Reformu´´ çalışmaları kapsamında her milletvekiline bir dizüstü bilgisayar sağlanması projesi bugün hayata geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
HER MİLLETVEKİLİNE BİR DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR

Eski ve yeni milletvekilleri ile Meclis personelinin maaşlarının yatırılması karşılığında halkla ilişkiler binasında bir şube açılması, otomatik para çekme makinelerinin çoğaltılması, kartlı geçiş sisteminin kurulması, 650 dizüstü bilgisayar sağlanması, Meclis personelinin havale ve kredi işlemlerinde kolaylık getirilmesine ilişkin olarak İş Bankası ile Meclis arasında yapılan protokol gereği, bilgisayarlar bugün dağıtılmaya başlandı.

CHP Hatay Milletvekili Züheyir Amber, Şanlıurfa Milletvekili Vedat Melik ve Mardin Milletvekili Muharrem Doğan'ın ''etik bulmadıkları'' gerekçesiyle bilgisayarları almayacakları ve bu bilgisayarların okullara verilmesi yolundaki açıklamalarına da değinen Arınç, milletvekillerinin düşüncelerini saygıyla karşıladığını, ancak bu görüşlere katılmadığını belirtti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin