Heath Ledger’ın hayatını anlatan belgeselin fragmanı yayınlandı

2008 yılında hayatını kaybeden Heath Ledger’ın hayatı belgesel oldu.

Google Haberlere Abone ol
Heath Ledger’ın hayatını anlatan belgeselin fragmanı yayınlandı

Brokeback Dağı ve Kara Şövalye gibi filmlerdeki performansıyla hafızalara kazınan, 2008 yılında hayatını kaybeden Heath Ledger’ın hayatı belgesel oldu.



Oscarlı oyuncu Heath Ledger’ın hayatını anlatan belgesel çekildi. 2008 yılında, 29 yaşındayken hayatını kaybeden Avustralyalı oyuncunun hayatının detaylarını, tutkularını ve mücadelelerini ele alan ‘I am Heath Ledger’ adlı belgeselde, Ledger’i yakın arkadaşları, aile üyeleri ve sinemadaki çalışma arkadaşları anlattı.



‘I am Heath Ledger’ın yayınlanan fragmanında model Christina Cauchi, Ledger’ın yıldızının parladığı ‘Brokeback Dağı’ filmin yönetmeni Ang Lee, çocukluk arkadaşı Trevor DiCarlo gibi isimlerin Ledger’ı anlatan sözleri yer alıyor. Belgesel için röportaj veren isimler arasında Justin Vernon, Emile Hirsch, Naomi Watts, Djimon Honsou, Ben Harper gibi hem sinema hem müzik dünyasından sanatçılar bulunuyor.



Fragmanda, film yapımcısı ve Ledger’ın arkadaşı Matt Amato’nun, “O, şöhreti istedi ama şöhreti yakaladığında artık onu istemedi” ifadesi dikkat çekiyor.



Film, 23 Nisan’da Tribeca Film Festivali’nde prömiyerini yapacak ve 17 Mayıs’ta Spike TV’de yayınlandıktan sonra dijital mecralarda yerini alacak.



1979 yılında doğan Heath Ledger, reçeteli ilaçları yanlış kullanması nedeniyle hayatını kaybetmişti. Ledger’ın son filmi ‘Kara Şövalye’ ölümünden sonra vizyona girmiş ve Ledger’a en iyi yardımcı erkek oyuncu Oscar’ını getirmişti.



İşte, I am Heath Ledger belgeselinin fragmanı!




Etiketler joker Heath Ledger
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin