Hazar Ergüçlü yapımcı oldu!

Ünlü oyuncu, Instyle dergisi için objektif karşısına geçti.

Google Haberlere Abone ol
Hazar Ergüçlü yapımcı oldu!

Çağatay Ulusoy'la başrolünü paylaştığı Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız ile adını dünya çapında duyuran ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, Instyle dergisinin çekimi için objektif karşısına geçti. Oyunculuk performansıyla göz dolduran Ergüçlü, dergi için cesur pozlar verdi.



Hazar Ergüçlü yapımcı oldu!



Yapımcı oldu



Hazar Ergüçlü, SİYAD'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü kazandığı 'Kar' filminin yönetmeni Emre Erdoğdu'nun yeni filminin yapımcısı oldu. Kapak yıldızı olduğu Instyle dergisinin nisan sayısı için Koray Parlak'ın objektifine birbirinden çarpıcı pozlar veren başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, yapımcılık planını anlattı.



'Gücüm yettiğince destek olmak istedim'



Hazar Ergüçlü, başrolünde yer aldığı 'Kar' filmi sayesinde tanıştığı yönetmen Emre Erdoğdu'nun yeni filminin yapımı için ona maddi destek sağlayacağını açıkladı:



"Türkiye'de bağımsız sinema destek bulmakta hep zorlandı ama şu an hiç bulamıyor o desteğ. Ben de Emre birilerine boyun eğsin istemedim ve gücümüz yettiğince destek olmak istedim."



Hazar Ergüçlü yapımcı oldu! - Resim : 2



'Filmlere ideolojik yaklaşmıyorum'



Hazar Ergüçlü, bağımsız filmleri, gişe filmleri, popüler kültür dizileri, uluslararası projeleri ve reklam kampanyalarını bir arada yürüttüğü kariyeri ile ilgili olarak şunları söyledi:



"Popüler kültürün içinde olmayı da seviyorum, bağımsız sinemanın da. İdeolojik yaklaşmıyorum, ikisinin dinamiğinden aldığım haz başka."



Hazar Ergüçlü yapımcı oldu! - Resim : 3



'Çağatay ile çalışmayı seviyorum'



Hazar Ergüçlü, 'Hakan: Muhafız' dizisinde başrolü paylaştığı oyuncu arkadaşı Çağatay Ulusoy için ise şunları söyledi:



"Çağatay'la oynamayı da çok seviyorum. Yakından tanıdığın biriyle çalışmak büyük bir konfor."



Hazar Ergüçlü yapımcı oldu! - Resim : 4



BBC dizisinde rol alacak



Çok yakında 'The Mallorca Files' isimli BBC dizisinde bir makyaj artisti rolünde izleyeceğimiz Hazar Ergüçlü, Mallorca Adası'ndaki rol arkadaşlarının kendisinin Nuri Bilge Ceylan ile çalışmış olduğunu öğrendiklerinde çok şaşırdıklarını da anlattı.



Hazar Ergüçlü yapımcı oldu! - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin