'Hayat Sevince Güzel' dizisinin çekimleri sürüyor

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği romantik komedi "Hayat Sevince Güzel" dizisinin çekimleri İzmir'de sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
'Hayat Sevince Güzel' dizisinin çekimleri sürüyor

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği romantik komedi "Hayat Sevince Güzel"dizisinin çekimleri İzmir'de sürüyor.



Yönetmen Eray Koçak, basın mensuplarına, Çeşme ilçesine bağlı Karaburun, Kösedere ve Ildır köylerinde çekimleri devam eden dizinin setini gezdirdi.



Ildır köyünde, yerel motiflerle süslü sahil kenarında taş bir evde bazı sahneleri çekilen diziyi yönetirken basın mensuplarına bilgi de veren Koçak, tüm zorluklarına rağmen dizinin çekimlerinin eğlenceli şekilde devam ettiğini söyledi.



Herkesin uyum içerisinde çalıştığını, hem set ekibi hem de oyuncu kadrolarının iyi bir uyum yakaladığını vurgulayan Koçak, "Zaman zaman hava şartları zorlasa da üstesinden geliyoruz." dedi.



Bu arada, büyük bir prodüksiyon ekibinin çalıştığı dizide zaman zaman sahneler birden fazla tekrarlansa da dizinin birinci bölümünün çekimleri tamamlandı.



Dizinin konusu 



Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin koyunları yüzünden kaza yapan aile böylelikle Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitilini de o an ateşlemiş olur. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin