Hayal Kahvesi'nden 'isim hakkı' açıklaması!

Hayal Kahvesi, isim hakkını izinsiz kullanan bazı şubelerle ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Hayal Kahvesi'nden 'isim hakkı' açıklaması!

Hayal Kahvesi, Çeşme, Çubuklu ve Caddebostan şubelerinin, HAYAL Kahvesi markasını haksız, sözleşmesiz ve izinsiz kullandığını belirterek, konuyla ilgili zorunlu bir açıklama yaptı.



İşte, o açıklama:



1992 yılından bu yana hizmet sektöründe var olan olan HAYAL Kahvesi, anlaşmaya varılan kişi ve kurumlara şube açma yetkisi vermektedir. Bu sayede Türkiye’nin dört bir yanında HAYAL Kahvesi markası var olmuş, eğlence anlayışı yer etmiştir.



HAYAL Kahvesi merkez ekibimiz ve yöneticilerimiz her şubeye teknik ve kurumsal desteği vermekte ve çalışmalarını pararalel olarak götürmektedir. Bazı durumlarda ortak çalışmalarımız sekteye uğramakta, anlaşmazlıklar yaşanmaktadır. Tüm Hayal Kahvelerinin aynı dili konuşması adına, bu tür anlaşmazlıklarda isim hakkımızı derhal çekmekteyiz.



Tüm bunlar çerçevesinde, Çeşme, Çubuklu ve Caddebostan şubeleri HAYAL Kahvesi markasını haksız, sözleşmesiz ve izinsiz kullanmaktadır. HAYAL Kahvesi’nin 22 yıllık kurumsal kimlik ve değerleriyle bağdaşmayan ve aynı hizmet anlayışında olmayan bu işletmeler ile yasal süreç devam etmektedir.



Misafirlerimizin dikkatıne önemle duyurulur.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin