Hayal Kahvesi 24'üncü şubesini açıyor!

24. Hayal Kahvesi, 16 Kasım Cuma günü Emaar AVM’de Ceylan Ertem konseriyle kapılarını açıyor.

Google Haberlere Abone ol
Hayal Kahvesi 24'üncü şubesini açıyor!

Şehirdeki müzik alışkanlığını kurulduğu 1992 yılından beri farklılaştıran Hayal Kahvesi, kent kültürünün unutulmaz bir parçası olmayı başardı. Türkiye’nin alternatif müzikteki en eski markası olan Hayal Kahvesi, şehrin aynı zamanda yıllar içinde sosyalleşme alanlarından biri oldu.



Canlı performanslarla ile iyi müzik sunan, yerel ve ulusal mutfağın zengin örnekleriyle iyi yemek alışkanlığını aşılayan Hayal Kahvesi, İstanbul’da uzun bir aranın ardından yeni şubesini İstanbul’un en lüks alışveriş ve yaşam merkezi EMAAR AVM’de 16 Kasım Cuma günü açıyor.



Yıllarca Beyoğlu’nun nabzını ve eğlence hayatının dinamiğini elinde tutan Hayal Kahvesi, Anadolu Yakası’nda yepyeni bir anlayışla yeme, içme ve müzik kültürüne renkli bir dokunuşgerçekleştiriyor.



Hayal Kahvesi 24'üncü şubesini açıyor!



İyi Müzik...



Hayal Kahvesi bugüne kadar Duman, Haluk Levent, Manga, Manuş Baba, Aslı Gökyokuş, Pamela, Cem Adrian, Özge Fışkın, Mirkelam, Bulutsuzluk Özlemi, Feridun Düzağaç gibi her türden müziğin en iyi yerli grup ve sanatçı temsilcilerini sahnesinde ağırladı.



Şimdi ise İstanbul’un en gözde alışveriş merkezi Emaar AVM’de; Alternatif sahnenin en güçlü yeni isimlerinden Ceylan Ertem ile 16 Kasım Cuma gecesi Emaar AVM’de sezona merhaba diyen Hayal Kahvesi, renkli ve soft konsepti ile İstanbul gece hayatının yeni buluşma noktası olmayı hedefliyor. Farklı türlerin başarılı örneklerini, müzik tutkunlarına sunacak olan Hayal Kahvesi 4 ay sadece ses ve yalıtım konusunda çalışmalarını sürdürdü. 700 kişinin her gece canlı müzik eşliğinde eğleneceği Hayal Kahvesi’nde sesin dışarı taşmaması için İtalya’dan özel tasarım çift camlar getirtti.



İyi Yemek...



İyi Müzikte ki iddasını İyi Yemek anlayışı ile devam ettiren  Hayal Kahvesi, kaliteli, zengin ve lezzetli mutfak içeriği ile de müşterisine değişik tatlarda sunmayı amaçlıyor. Dünya mutfağının en lezzetli örneklerinden oluşan menüsünde özellikle İtalyan işi pizzaları ve Gurme burgerleri fark yaratıyor.



Hayal Kahvesi Emaar AVM’de Jazz Brunch’ları Başlıyor



Her Pazar Hayal Kahvesi’nin maharetli şeflerinin ellerinden çıkma bin bir lezzet canlı performans Jazz Müzikleri eşliğinde misafirler ile buluşacak. Yöresinden en taze ürünler, yaratıcı şeflerin ellerinde bambaşka lezzetlerle misafirlere sunulacak. İlk Brunch 2 Aralık 2018 Pazar günü...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin