Hareket Sekiz filminden yeni tanıtım

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Hareket Sekiz, 4 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Hareket Sekiz filminden yeni tanıtım

Başrollerini Ali Sunal ve Onur Atilla'nın paylaştığı ve yeni sinema sezonun açılış filmi olan Hareket Sekiz muhteşem oyuncu kadrosuyla 4 Ekim'de sinema salonlarında yerini alıyor. Aksiyon ve komedi sahneleri ile sezonunun iddialı komedi filmi Hareket Sekiz yeni teaser yayınlandı.





Polisiye komedi filmi Hareket Sekiz'in yönetmenliğini Hayalet Dayı, Hep Yek, Aslı Gibidir gibi filmlerden tanıdığımız Ali Yorgancıoğlu üstlenirken, filmin senaryosunda Yanlış Anlama filminden tanıdığımız Ayberk Çınar'ın imzası bulunuyor.



Eğlenceli komedi filminin oyuncu kadrosunda ise Rus mafya babası rolünü üstlenerek karşımıza çıkacak olan Gürgen Öz, kumar düşkünü polis Reşat rolünde Onur Atilla, sakar polis Bünyamin rolünde Ali Sunal, stajyer polisi Kazım'ı canlandıracak olan Sarp Bozkurt, stajyerin annesi rolünde Devrim Yakut, polis muhabirine hayat verecek olan Bihter Dinçel, Emniyet Müdürü rolünde Hakan Bilgin, Bünyamin'in karısını canlandıracak olan Hande Katipoğlu ve Aykut Taşkın gibi yerli televizyon ve sinemanın önemli isimleri bulunuyor.



Hareket Sekiz filminden yeni tanıtım


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin