Hangimiz Sevmedik'in yeni sezon çekimleri başladı

TRT1'de yayınlanan dizinin başrollerinde Altan Erkekli, Cengiz Bozkurt gibi isimler yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Hangimiz Sevmedik'in yeni sezon çekimleri başladı

TRT 1’in ekranının yeni dizisi ‘Hangimiz Sevmedikdizi ekibi, yeni sezon çekimlerine Beykoz Kundura Fabrikasında kurulan platoda başladı. 



‘Hangimiz Sevmedik’, Can Yaman, Selen Soyder, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker, Mehtap Bayri ve Altan Erkekli, Gül Onat, gibi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Yapımcılığını BSK Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı ve yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı dizi; ismini rahmetli Müslüm Gürses’in seslendirmiş olduğu “Hangimiz Sevmedik” adlı eserden alıyor ve dizide Yeşilçam’a gönderme yapan karakter isimleri ile dikkat çekiyor. 



Dizi, 36 yıl önce aynı mahallede doğan ve beraber büyüyen Adile ve Münir’in birbirlerine olan aşkı ve iş ortağı olan babalarının incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollarını ayırmaları sonucu yaşadıkları zorlukları konu alıyor. Macera, ailelerini bir araya getirmek, onları ikna etmek için her şeyi deneyen Adile ve Münir’in başarılı olamayıp, kaçıp evlenmeye karar vermeleri ile devam ediyor. Kaçmaya karar verdikleri gecenin tarihinin 12 Eylül 1980 olması ve askerin yönetime el koyması tesadüfü sonucu bir dolu olayları beraberinde getiriyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin