Hangi ünlü oyuncu Söz'e konuk oldu?

Sürpriz bir karakterle izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Hangi ünlü oyuncu Söz'e konuk oldu?

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, ‘SÖZ’ dizisine güzel oyuncu Gamze Topuz konuk oyuncu olarak dahil oldu.



Hangi ünlü oyuncu Söz'e konuk oldu?



Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ" ün pazartesi akşamı yayınlanacak 15. bölümünde Gamze Topuz, sürpriz bir karakterle izleyiciyle buluşacak.



Hangi ünlü oyuncu Söz'e konuk oldu? - Resim : 2



Heyecan ve aksiyon dolu sahnelerin biran olsun azalmayacağı 'SÖZ'ün 15. bölümünde Gamze Topuz’un hayat vereceği Sarah karakteri, teröristlerin izini süren Özel Kuvvet Timi'nin sürpriz bir şekilde karşısına çıkacak. Kilit bir görev üstlenen Sarah'ın peşine ise Karabatak (Eren Vurdem) ve Çaylak (Aytaç Şaşmaz) düşecek. Çaylak ve Sarah'ın karşı karşıya geldiği sahne atmosferiyle de heyecanın dozunu oldukça yükseltecek.



Hangi ünlü oyuncu Söz'e konuk oldu? - Resim : 3



Kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz karakterini başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş’ın, ‘Özel Kuvvet Timi’ mensuplarını ise Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat'ın canlandırdığı "SÖZ" yeni bölümüyle 2 Ekim Pazartesi günü Star TV'de ekrana gelecek.





Hangi ünlü oyuncu Söz'e konuk oldu? - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin