Hangi ünlü ekran yüzü Habertürk TV kadrosuna katıldı?

Hafta Sonu Ana Haber Bülteni'ni sunacak!

Google Haberlere Abone ol
Hangi ünlü ekran yüzü Habertürk TV kadrosuna katıldı?

Son olarak TGRT Haber Ekonomi Müdürlüğü görevini yürüten ekranların beğenilen yüzü Habertürk TV ile anlaştı.



Genel Yayın Yönetmenliği görevini Selçuk Tepeli'nin yaptığı Ciner Medya Grubu'nun haber kanalı Habertürk TV, ekran yüzleri arasına önemli bir ismi kattı. Meltem Acet, Habertürk TV ile anlaştı.



FOX, a Haber, Artı 1 TV ve son olarak TGRT Haber'de görev yapan Acet'e, Habertürk TV'nin Hafta Sonu Ana Haber Bülteni teslim edildi.



Hangi ünlü ekran yüzü Habertürk TV kadrosuna katıldı?



Meltem Acet kimdir?



TED Ankara Koleji Mezunu olan Acet, ODTÜ Ekonomi Bölümünü beşinci olarak tamamladı. Ardindan ODTU isletme bolumunde yuksek lisans yapti. Acet aynı okulda araştırma görevliliğinin yanı sıra İşletme Yüksek lisansı da yapmış, akademik geçmişi oldukça güçlü bir isim.



İngiltere ve Amerika’da da finans alanında çalışan Acet,  Fox TV’de üst düzey yöneticilik yapmış, stratejik planlama direktörlüğünün yanı sıra rating analiz bölümlerini de yönetmişti. Ekran önünde olduğu kadar, ekran arkasında da televizyonculuk tecrübesine sahip olan Acet A Haber'de "Z Raporu", Artı 1 TV'de Ekonomi Haber Müdürlüğü görevinin yanısıra "Paranın Nabzı" ve "Sıradışı" isimli programları hazırlayıp sunmuştu.



Acet son olarak TGRT Haber Ekonomi Müdürlüğü görevini yürütüyordu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin