HANGİ İNTERNET SİTESİNİN ÖZEL HABERİ HÜRRİYET VE MİLLİYET'E MANŞET OLDU?

© MEDYATAVA- “Borsadaki vurgunun ‘firari’ ismi ABD’de görüntülendi” başlıklı haberi Hürriyet ve Milliyet birinci sayfalarında kaynak göstererek kullandı.

Google Haberlere Abone ol
HANGİ İNTERNET SİTESİNİN ÖZEL HABERİ HÜRRİYET VE MİLLİYET'E MANŞET OLDU?

Adil Bali'nin üç ay önce yayın hayatına başlayan Haberhakki.com‘un özel haberi bugün iki gazetenin birinci sayfalarında yer buldu..


haberhakki.com sitesi haberi kendi sitelerinden şöyle verdi:


Yayın hayatına kısa bir süre önce başlayan haberhakki.com özel haberleri ile gündem yaratıyor…


Alfa Menkul Değerler’in Genel Müdür asistanı Billur Fenerci’nin, Borsadaki büyük vurgunu yapıp milyon dolarlık işlemlere imza attıktan sonra ABD’ye kaçışının hikayesine yer veren haberimiz medyada geniş şekilde yer aldı. 2003’te bugünün parasıyla 12 milyon TL’nin buharlaştırıp,  ABD’ye kaçtığını fotoğraflara belgeleyip anlatan haberhakkı.com’un özel haberini Hürriyet ve Milliyet gazeteleri birinci sayfalarından Haberhakkı.com’u kaynak göstererek geniş şekilde sayfalarında yer verdi.


Milliyet ve Hürriyet'de
Borsada ki bu vurgun haberini dün haberhakki.com özel logosuyla yayına vermişti. Bugünde Türkiye’nin en büyük gazeteleri Haberhakkı.com’un özel haberini  sayfalarında fotoğraflarla geniş şekilde yer verdi…


Hürriyet birinci sayfasından gördü
Eşiyle birlikte kaçtı (HÜRRİYET)
Fenerci yakında, zaman aşımından kurtulacak, söz konusu davadan dolayı hakim karşısına çıkmayacak.
Haberhakkı.com’da yer alan habere göre, borsadaki büyük vurgunda adı geçen Billur Fenerci, eşi Oğuzhan Fenerci ile birlikte, aracı kurumdaki milyonlarca liralık vurgunun ardından kayıplara karıştı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), olayla ilgili soruşturma açılmasını talep etti.


Milliyet haberhakki.com'un özel haberine geniş yer verdi
12 milyon lira buhar oldu şüpheli Kaliforniya’da çıktı (MİLLİYET)


Bir dönem Türkiye’nin önde gelen aracı kurumlarından Alfa Menkul Değerler’de Genel Müdür Asistanı olarak çalışan ve 2003’te kuruma ait 12 milyon lirayı alarak kayıplara karışan Billur Fenerci’nin iziABD’de bulundu. Ancak Haberhakki.com internet sitesinde yer alan habere göre Fenerci hakkında “kaçak olduğunun tespiti” için mahkemeye başvuran Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) avukatları eli boş döndü. Mahkemenin bu talebi reddetmesiyle Fenerci hakkında açılan davaların zaman aşımına uğrayarak düşme riski doğdu. SPK avukatları bu karara Ağır Ceza Mahkemesi’nde itiraz etti. Ağır Ceza Mahkemesi’nin itiraz başvurusuna vereceği yanıt Fenerci çiftinin akıbetini de belirleyecek. Fenerci’nin “kaçak” olduğu mahkeme tarafından kabul edilseydi, davalarda zamanaşımı süresi duracak ve Fenerci ne zaman yakalanırsa yargılama başlayacaktı.


http://www.haberhakki.com/genel/haberhakki-com%e2%80%99un-buyuk-basarisi.html 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin