Hangi gazeteciler DJ setinin başına geçiyor?

İstanbul'da, Aperitova'da ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinlikler müzik severleri bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
Hangi gazeteciler DJ setinin başına geçiyor?

Aperativo bu kez gazetecileri ağırlıyor. Türkiye medyasının renkli isimlerinden Neslihan Akdaş, Geveze, Naim Dilmener, Merve Erol, Muhsin Akgün ve Fecir Alptekin en sevdiği şarkıları çalacak. 

 

Geveze Show 25 Ekim Cuma akşamı Aperativo'da

Şarkılar ve muhabbet Geveze'den...


Asmalımescit'in seçkin mekanı Aperativo 25 Ekim Cuma akşamı Geveze Show'u ağırlıyor.

Radyo dünyamızın müthiş enerjik DJ'i Geveze, Aperativo'da bize sevdiği şarkıları çalacak ve elbette keyfili muhabbetini de esirgemeyecek!

Virgin Radyo'da haftaiçi her sabah yaptığı programlarla hepimizi güne enerjik ve harika başlatan Geveze Show'u kaçırmayın!

Saat:22:00

 

Neslihan Akdaş 30 Ekim Çarşamba Aperativo'da

Beyoğlu'nun eski müdavimlerinden gazeteci Neslihan Akdaş, DJ setinin başına geçiyor.

Yıllardır gece hayatında biriktirdiği müzikleri paylaşıyor.

Akdaş'ın listesinde Türkçe-yabancı rock'tan etnik müziğe, cazdan 45'liklere geniş bir yelpaze yer alıyor.  Akdaş, Pera'da, geçmişe, kültürlere kısa bir yolculuk tadındaki gece müzikseverleri ve eğlence insanlarını biraraya getirecek.

Saat: 21:30



Naim Dilmener 1 Kasım Cuma Aperativo'da



Naim Dilmener 1 Kasım Cuma akşamı Asmalı Mescit'in gözde mekanı Aperativo'da plakları başında olacak!

Müzik yazarı ve DJ Naim Dilmener sevilen parçalar eşliğinde gelenler eğlenceli dakikalar yaşatacak. Yabancı çok özel şarkıların yanında Ajda Pekkan’dan Erol Büyükburç’a, Sezen Aksu’dan İlhan İrem’e, Barış Manço’dan Duman'a "Kaybolmayan Yıllar". İlkbahardan sonbahara, dünden bugüne, bugünden yarına pop. Her biri, bin bir hatıraya sahip ölümsüz şarkılarla dolu bir gece.

Naim Dilmener hala Radikal, Milliyet ve Açık Radyo'da müzikleri ve yazılarıyla yer alıyor...

Saat: 22:00





Merve Erol ve Muhsin Akgün 7 Kasım Perşembe Aperativo'da

Biri gazeteci diğeri fotoğraf sanatçısı. Merve Erol Türkiye tarihinin çok önemli dergi ve gazetelerine notlarını yazılarıyla düşüyor. Muhsin Akgün ise sanat dünyamızın en önemli gazete ve dergilerinde farklı yazarların notlarını fotoğraflarıyla ölümsüzleştiriyor.

Şimdi Erol ve Akgün Aperativo'da set başında en sevdikleri şarkıları çalacak. Kaçırılmayacak bir gece olduğunu söylesek abartmış olmayız!

Saat:21:30

 

Fecir Alptekin 13 Kasım Çarşamba Aperativo'da

Fecir Alptekin'i iletişimci kimliği ile tanıyoruz ama bu kez Aperativo'da DJ setininin başında! Alptekin 13 Kasım Çarşamba akşamı en sevdiği şarkıları çalacak bizler için çalacak.

İletişimci kimliğinin yanında ciddi bir sinefil ve seyahat gurusu olan konuk DJ'imiz  13 Kasım Çarşamba akşamı film müzikleri ve etnik müzikler ile ayrıca indie, İtalyan rock ve Anadolu pop rock'ın en sevilen şarkılarını paylaşacak. Ayrıca Alptekin'in romantik kişiliğine yaraşır kenarda köşede kalmış en damar Aşk şarkıları da o gece bizler için yankılanacak.

Saat:21:30



www.aperativo.com



212. 293 59 59



Orhan Adli Apaydın no:17 AsmalıMescit / Beyoğlu​




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin